Android Adobe Flash Player Son Sürüm

1
1889

Flash Player ile videolar, oyunlar, uygulamalar ve daha fazlası ile cihazınıza tam webi getir

Adobe Flash Player favori etkileşimli içerik erişim sağlayarak, tam bir web tarama deneyimi sağlar. Cihazınızın üzerinde Adobe Flash Player verir:

• Özgürlük, mobil cihazınız bir masaüstü PC`de yaşamak aynı zengin web içeriğe erişmek için her zaman her yerde;

Flash Player cihazınızda favori etkileşimli içerik görmenizi sağlar nasıl bazı örnekler görmek için, cihazınız tarayıcınızda m.flash.com ziyaret edin.

www.adobe.com/go/cd1 : Adobe Flash Player sertifikalı aygıtların bir listesi bulunur.

NOT: Cihazınızda firmware son sürümü olması gerekebilir. Android 3 ve üzeri tablet cihazlar için, Adobe Flash Player mümkün olan en iyi deneyimi sunar, cihazınıza en az Android 3.1 OS güncellemenizi öneririz.

Buraya tıklayarak http://adobe.com/go/eum Az Lisans Anlaşması`nın şartlarını kabul ediyorum “Install”. Https: //settings.adobe.com/flashplayer/mobile adresinden gizlilik ayarlarını yönetin.

Android`e Nasıl Flash Player Kurarım
Programı Yükle Butonuna bastığınızda karşınıza android market açılacaktır kullanıcı adı ve şifrenizle girerek hemen yazılımı cihazınıza kurabilirsiniz.

İNDİR

Önceki İçerikİphone Alarm Nasıl Kurulur
Sonraki İçerikI Am Alive Sistem Gereksinimleri
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz