Akıllı Telefonlarda Ücretsiz Mesajlaşma Programları

0
1196

ücretsiz_mesajlasma_programlari
Akıllı telefonların artması ve herkesin bu telefonlara geçmesindne ardından artık mesaj yada konuşma gibi durumlar özellikle gençler arasında azalmaya başladı.Durum böyle olunca gsm firmalarıda internet paketleri üzerine ve internet ağlarına biraz daha yatırım yapmaya ve hızlı interneri 3G gibi bir teknolojiyi ülkemize getirmekte acilen duyurdular.

Artık gsm firmaları arasında konuşma ve mesajlaşma gibi paketlerin yanında internet paketinide yer almaya başladı ve sınırsız internet paketlerini görmeye başladık.Gsm firmarlarıın yeni rekabet durumları ise sınırsız internet ve sosyal paketler olmaya başladı.

İnternet paketi olarak herhangibir gsm firmasından paketinizi aldıysanız şimdi ise size uygun yada kullanmak istediğiniz mesajlaşma programlarını indirmek kalmştır.Aşağıdaki sıraladığımız mesajlaşma programları ses,görüntü göndermek özellikleride bulunuyor.Hatta whatsapp program ile bulunduğunuz konumu bile paylaşabilirsiniz.

En çok kullanılan internet üzerinden ücretsiz mesajlaşma programları aşağıdaki gibidir.
1-Skype
2-LINE
3-WeChat
4-Viber
5-Tango
6-ChatON
7-WhatApp

Önceki İçerikDropbox ile Bilgisayarınızın Ekran Görüntüsünü Kaydetme ve Paylaşma
Sonraki İçerikGenç Turkcell Yaş Sınırı Kaç
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz