Akıllı Telefonlarda Silinen Numaralar Nasıl Geri Getirilir?

1
7176

Telefonlarımızdan rehberimizin yanlışlıkla silinmesi yada kaybolması neredeyse herkesin başına gelmiştir ve gelmeye devam ediyor diyebiliriz.Gerek bizim hatamız gereksede güncelleme yaptığımız zaman son kaydettiğimiz kişilerin kaybolması mutlaka oluştur.Peki bu gibi durumlar için ne yapmamız gerekiyor yadaAkıllı Telefonlarda Silinen Numaralar Nasıl Geri Getirilir onu görelim…Bu durum sadece Android cihazlar için değil İphone model cihazlar içinde geçerli bir ayar olup mutlaka işinize yarayacaktır diyebiliriz.Bizde sizler için silinen kişilerinizi nasıl geri getirebiliriz yada neler yapmamız gerekiyor için bir bilgilendirme yazısı hazırladık.

Eğer Android işletim sistemine sahip bir cihaz kullanıyorsanız unutmayınızki Gmail hesabı ile bu cihazı kullanabilirsiniz.Yani Gmail hesabı olmadan bir android cihaz düşünülemez.Buda sizin için bir kurtarıcı demektir.Yani cihaz ile gmail hesabınızın senkronizasyonu açık ise bu sizin rehberinizi kurtaracak işlem olacaktır.Peki nereden ulaşabiliriz.

Google Kişiler sayfasına giriyorsunuz. (Google ana sayfada açılır menüden Kişileri seçerek veya Gmail’de sol menüde Rehberi seçerek kişiler sayfasına erişebilirsiniz.)

android_rehber_geri_getirme

Daha sonra ise hangi zaman aralığında geri yükleme yapmamız gerektiğiniz ayarlamamız gerekmektedir.Aşağıda bulunan görselde son yedeklemenin ayarlarına ait bilgiler ve hangi zamana göre yükleme yapabileceğinizi göstermektedir.

gmail_rehber_geri_yukleme

NOT : Burada dikkat etmeniz gereken husus şudur.Gmail hesabınızdan kişilerin kurtarabilmeniz için senkranizasyonun olması gerekiyor ve cihaza kayıt ettiğiniz kişileri Gmail hesabınızada yedeklemiş olmalısınız.

Önceki İçerikSahte Virüs Uyarıları Nasıl Belirlenir?
Sonraki İçerikAvea in Touch 4 Format Atma
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz