aFirewall Çağrı ve Mesaj Engelleme Uygulaması

0
3755

aFirewall uygulamasının anlamı Android Güvenlik Duvarı anlamına gelmektedir.İstemediğiniz aramaları ve mesajları engellemenizi sağlayan kullanışlı ve ücretli bir uygulamadır.Sizin ayarlayacağınız duruma göre gelen aramaları meşgule atar ve sistemin şifresini sizin belirlediğiniz bir kutuya atar.Mesajlarıda bu bölümüne atmaktadır.

Uygulama Neler Yapar
-Arama nasıl engellenir; Bir çok engelleme yöntemi desteklenmektedir. Engellenen aramaları sesli mesaja veya boş bir numaraya yönlendirebilirsiniz. Bunların dışında, Aç ve Kapat özelliğini etkinleştirerek engellenen aramaların sesli mesaj bırakmasını da önleyebilirsiniz;
-Engelleme Listeleri; Arama engelleme listesi ve mesaj engelleme listesini ayrı ayrı ayarlayabilirsiniz;
-Engellenen arama ve mesajları dilerseniz sonradan cevaplayabilirsiniz;

1-İsterseniz engellediğiniz numarayı telefonunuzdan aramaya da kapatabilirsiniz.
2-Arama ve SMS engelleme listesini ayrı ayrı düzenleyebilirsiniz.
3-Engellenen SMS’leri otomatik cevaplandırabilirsiniz.
4-Uygulama verilerini SD karta veya Google hesabına yedekleyebilirsiniz.
5-Uygulamayı şifreyle koruyabilirsiniz.

Peki uygulama nasıl çalışıyor onu görelim.İlk olarak uygulamayı satın almanız ve telefonunuza kurmanız gerekiyor.Daha sonra ise karşınıza arayüz olarak gelecektir.Buradan ilk olarak şifre işlemi ile başlayabiliriz.Yani uygulamayı gizlemek için şifreleme işlemi yapabiliyoruz.Siz arama bölümüne gelerek belirlediğiniz şifreyi yazar ve arama tuşuna basarsanız uygulama otomatik olarak açılacaktır.

afirewall-ayarlari-nasil-yapilir

Ayarlar bölümünden istediğiniz şekilde ayarlama yapabilirsiniz.İster gelen çağrıları engelleyebilir,istersenizde gelen mesajları engelleyebilirsiniz.

Önceki İçerikAsus Zenfone 5 Formatlama Nasıl Yapılır
Sonraki İçerikMac İçin VLC Media Player
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz