İphone Telefonlarda iMessage Ayarları

0
1850

iMessage Nedir
iMessage Apple cihazlar için kullanılan bir nevi online mesajlaşma uygulamasıdır. Bu sistem internet üzerinden çalışmaktadır ve kesinlikle internet bağlantınız olmalıdır. Mantık olarak Whatsapp gibidir ama aradaki tek fark sadece Apple kullanıcılarının faydalanabilmesidir. iMessage üzerinden göndermek istediğiniz mesajlar farklı renkte olacaktı yani iMessage ile gönderildiği zaman mavi olarak görünür, normal SMS olarak atarsanız yeşil olacaktır.. Bu servisi aktif etmek için ise Ayarlar-Mesajlar-iMessage bölümündeki iMessage sekmesini aktif etmeniz gerekmektedir.

İphone Telefonlarda iMessage Ayarları
Bu ayarları yaptıysanız yani iMessage bölümünü açtıysanız ve internet bağlantınız açıksa farklı bir Apple cihaz ile mesajlaşabilirsiniz. Fakat ayarları yaptığınız halde karşınıza imessage etkinleştirme bekliyor şeklinde bir uyarı gelirse birkaç işlem yaparsanız düzelecektir.

iMessage Etkinleştirme Bekliyor
Aygıtınızdaki tarihin ve saatin doğru olduğundan emin olun. Tarih ve saat doğru değilse bunları değiştirebilirsiniz. Ardından şu adımları izleyin:
– Ayarlar > Mesajlar’a gidin.
– iMessage’i kapatın.
– Ardından iMessage’ı tekrar açın.
Bu ayarlardan sonra büyük ihtimal iMessage üzerinden Apple cihazlar ile mesajlaşabilirsiniz. Tabi diğer bir unsur ise şudur.. Aynı şekilde karşı tarafda da iMessage bölümünün açık olması ve kullanması gerekmektedir.

Önceki İçerikVestel Venus Telefonlarda Format Atma
Sonraki İçerikWhatsApp Web Ayarları Nasıl Yapılır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz