Com.Android.Systemui Virüsünü Silme

0
3183

Son zamanlarda android işletim sistemine sahip cihazlarda oluşan hatalardan biriside Com.Android.Systemui Virüsünü Silme diyebiliriz. Bu hata yüzünden cihazınız kullanılmayacak duruma geliyor ve siz bir işlem yapmak istediğiniz zaman karşınıza çıkmaktadır. Bildiğiniz gibi android işletim sistemi açık kaynak kodlu bir işletim sistemidir. Bu durum kötü amaçlı kişilerin eline geçtiği zaman ise farklı yerlere gidebiliyor ve bir vürüs yada farklı bir hata ile karşımıza gelebiliyor.

Bu gibi sorunlar için farklı yöntemler deneyebilirsiniz. İlk olarak android işletim sistemine sahip cihazınıza bir antivirüs programı yükleyebilirsiniz. Bu sizi kötü amaçlı dosyalardan yada uygulamalardan koruyacaktır. Güvenilir bir anti virüs programı için farklı uygulamalar deneyebilirsiniz.

Com.Android.Systemui Virüsünü Silme

Şimdi ise bu hata nasıl düzeltilir onu görelim..
Bu Google Play hatası olarak söyleyebiliriz yani Google Play uygulamasını güncelleyerek yada kaldırıp yeniden yükledikten sonra hatadan kurtulmuş olacaksınız. Google Play uygulamasını Ayarlar bölümüne ve daha sonra Uygulamalar bölümüne giriş yapınız ve önbellek temizliği ve daha sonra güncellemeleri kaldırınız. Daha sonra ise vereceğimiz yeni likten Google Play uygulamasını tekrar yükleyiniz..

Google Play uygulamasını ister APK dosyası üzerinden istersenizde Google Play sitesi üzerinden yasal olan güncel versiyonunu indiriniz. Buradan sonra ise cihazınızı kapatınız ve açınız. Büyük ihtimal sorun ortadan kalkmış olacaktır.

Google
Google
Developer: Google LLC
Price: Free

Bu işlemlerden sonra halen sorun yaşıyorsanız lütfen işlemi tekrar deneyiniz.. Hatalı bir işlem yapmadıysanız sorun ortadan kalmış olacaktır ve Com.Android.Systemui hatasını vermeyecektir.

Önceki İçerikVodafone İnternet Paketi İptal Etme
Sonraki İçerikTurkcell Bedava internet Paketleri 2017
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz