Samsung Galaxy J7’de Radyo Var mı?

2
28952

Samsung, Türkiye’nin aralarında olduğu pek çok ülkede ciddi satış adetlerine erişerek büyük bir başarı sağlayan fiyat/performans odaklı J serisinin 2016 yılı temsilcilerinin resmi tanıtımını geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi ve J serisi cihazlarıda satışa sundu.Ülkemizde de büyük ilgi gören J serisi cihazlar özellikle şarj durumları ile büyük dikkat çekti diyebiliriz.

Samsung Galaxy J7 Teknik Özellikleri
Dünya genelinde Qualcomm Snapdragon 615 işlemcisini kullanan cihazın iki farklı versiyonu mevcut durumda. Galaxy J7, ülkemize Samsung’un kendi işlemcisi olan Exynos 7580 ile geldi.

Grafik işlemci olarak Mali-T720 işlemcisini kullanan cihaz, 1.5 GB RAM’e ve 16 GB dahili depolamaya da sahip. Arkada 13 önde 5 megapiksel kamera kullanan cihazın en ilginç özelliklerinden biri ise ön kameranın flaşa sahip olması.

Samsung Galaxy J7 modelinin en başarılı özelliği ise kesinlikle uzun pil ömrü. 3000 mAh’lık bataryaya sahip olan cihaz, günümüz amiral gemilerinin çok üstünde bir pil performansı sunuyor.

galaxy_j7_fm_radyo_varmi

Samsung Galaxy J7 fiyatı ve teknik özellikleri
Ekran: 5.5 inç HD Super Amoled ekran
Kalınlık/ Ağırlık: 7.5 mm / 171 gram
İşlemci: Exynos 7580
Grafik İşlemci: Mali-T720
RAM: 1.5 GB
Radyo : Var
Depolama: 16 GB (microSD kart ile 128 GB)
İşletim Sistemi: Android 5.1 Lollipop
Ana Kamera: 13 Megapiksel
Ön Kamera: 5 Megapiksel
Batarya: 3000 mAh

Önceki İçerikTurkcell Kontörlü Hat Üzerinden Taksitli Cihaz Almak
Sonraki İçerikWhatsApp Bilgisayarda Nasıl Kullanılır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz