Samsung Galaxy J5 Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır

0
3392

Samsung firmasının yeni cihazları arasında olan Galaxy J5 özellikleriyle ve bütçesiyle diğer cihazlara göre daha düşük bir performans sergiliyor.Tabi diğer samsung cihazlar gibi Galaxy J5’de Android işletim sistemine sahip olduğu için genel özellikleri neredeyse aynı yani yazılımsal özellikleri benzerlik göstermektedir.Genel olarak fiyatını belirleyen bildiğiniz gibi teknik özellikleridir.Cihazın teknik özelliklerine gelecek olursak aşağıdaki gibi sıralanmıştır..

– Android 5.0 işletim sistemi
– 8.5 mm kalınlık; 149 gr.
– 5-inç (1280×720) büyüklüğünde SAMOLED ekran
– Snapdragon 610 yongaseti (4 çekirdekli @1.2 GHz işlemci + Adreno 306 GPU)
– 1.5GB RAM; 8GB dahili hafıza (+64GB’a kadar microSD desteği)
– 13MP arka ve 5MP ön kamera
– 3G/4G, Wi-Fi, BT 4.0 bağlantıları; GPS
– 2600mAh kapasiteli batarya

Genel olarak android cihazlar arasında benzer özellikleri arasında bildiğiniz gibi ekran görüntüsü alma özelliği bulunmaktadır.Tüm akıllı cihazlarda standart olarak belirlenen bu özellik her cihazda olduğu gibi aynı şekilde yapılmaktadır.

Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır
Samsung Galaxy J500 ( J5 ) almak için cihazda bulunan Home Tuşu ile beraber Yan tarafta bulunan Kilit Tuşuna aynı anda kısa süre basını.Daha sonra ise resim çekme sesini duyacaksınız ve işlem tamamlanmış olacaktır.Bu çektiğiniz ekran görüntüsünü ise galeri bölümünden Screenshot klasörüne kayıt ederek işlemi tamamlayacaktır.

Önceki İçerikGeneral Mobile Discovery Air Modem Olarak Nasıl Kullanılır
Sonraki İçerikTürk Telekom TT175 Görüntülü Konuşma Var mı?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz