Turkcell 2016 Bedava İnternet Kampanyası

0
3875

Turkcell müşterisi olan ister faturalı ister faturasız hat sahiplerine müjde gibi bir haber ! GSM devi Turkcell 2016 yılı Bedava internet adı altında pek çok kampanya başlattı. 3 ay boyunca ayda 1 GB interneti tüm Turkcell müşterileri gönüllerince ücretsiz olarak kullanacaklar.

Faturasız Turkcell aboneler için internet kampanyası Faturasız hat sahipleri ile daha şanslı diyebiliriz. İki farklı tarife ile bedava internet kullanabilmenin ayrıcalığını yaşayacaklar ! Faturasız Turkcell müşterileri HEDIYE AYLIK1GB yazarak “2222” ye mesaj atmaları durumunda ücretsiz interneti kullanmaya devam edebilecekler. Gelen onay mesajının arkasından hemen 1GB interneti kullanmayı doyasıya internette sörf yapmayı gönüllerince uygulayabilirler. İsteyenler HEDIYE HAFTALIK yazıp “2222” ye mesaj atmak da haftalık olarak internete sahip olmak için yeterli.

3 ay boyunca 1GB 2016 turkcell bedava internet kullanabileceksiniz. Tek yapmanız gereken telefonunuzdan 2222’ye 3AY1GB şeklinde mesaj atmanız.

Faturasız Turkcell kullanıcılarının da aylık ve haftalık şeklinde kullanabildikleri birkaç farklı bedava paket var. 2016’da bedava internet kullanabilmek için yapmanız gereken aylık internet için HEDIYE AYLIK 1GB, haftalıktan yararlanmak içinde HEDIYE HAFTALIK yazdıktan sonra 2222’ye mesaj atmak.

Önceki İçerikAvea Yeni Yıl Tarifeleri
Sonraki İçerikTablet Üzerinden Televizyon Nasıl Kullanılır?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz