General Mobile Discovery 2 Ne Zaman Çıkacak?

7
2886

BLU PRODUCTS LIFE PURE

Bildiğiniz gibi mobil dünyaya hergün yeni bir cihaz geliyor ve artık rekabet her geçen gün daha fazla ve daha hızlı bi hal geliyor.Samsung ve Apple kapışmasından sonra ise herkes onları izler hale geldi ama asıl işi diğer firmalar yapmaya başladı.Özellikle android işletim sisteminden sonra ise diğer firmalarda atağa geçti diyebiliriz.

Son zamanda ise en iyi çıkışa geçen firma ise blu firması ile General Mobile mobile oldu.General Mobile Discovery ile büyük bir patlama yaparak kullanıcılarını büyük ölçüde tatmin etti.özellikle cihazın özellik bakımından 1000-1500 TL olan cihazlarda yarışması kullanıcı için ucuz ama çok iş yapan bir mantık ile satın almasına neden oldu.

Bildiğini gibi General Mobile Discovery de çok fazla özellik vardı.1.2 GHz dört çekirdekli işlemci ve 1 GB RAM,internette veri indirme hızı ise 42 Mbps,21 saniyede tam 99 fotoğraf çekme,Facebook, Twitter, Youtube, Gmail, Office, Storeoid, WeChat gibi popüler uygulamalarıın yüklü gelmesi ile kullanıcıların çok fazla işine yardı.

Şimdi ise General Mobile Discovery 2 zamanı diyebiliriz.General Mobile Discovery 2 özellikleri neler olacak yada ekran görüntülerini görelim.

General Mobile Discovery 2 Özellikleri

5 inç full HD 1920*1080 441 ppi
13 MP arka kamera , 5 MP ön kamera
1,5 GHZ Quad Core işlemci (Dört çekirdek)
2 GB RAM
32 GB Dahili hafıza
4G kablosuz telefon teknolojisi
Android 4.2.2

Şimdi ise yeni çıkacak olan General Mobile Discovery 2 özelliklerini inceleyelim.İlk olarak daha önceki işlemciden biraz daha güçlü bir işlemci kullanılacak olması daha önce 1,2 Ghz olan işlemci 1,5 olarak yükseltilmiş olarak geliyor.1 GB olan ram ise 2 GB olarak piyasaya çıkacak ve kamera özelliğide 13 MP olarak yani S4 ile aynı ayarda olacak.4 ve 16 GB olarak çıkan ilk versiyonu artık General Mobile Discovery 2de ise 32 GB olarak karşımıza geliyor.Ekran çözünürlüğü olarak 312 ppi olan ekranda ise 441 ppi olarak çıkacak.Yani bu yeni cihaz neredeyse Samsung Galaxy S4 ayarında olacak.Kasa modeli olarak Sony Xperia Z ye çok benziyor.

Önceki İçerikWinrar İle Dosya Sıkıştırma Nasıl Yapılır
Sonraki İçerikYouTube 2160P Seçeneğini Ekledi
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

7 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz