Hotmail – Gmail farkı

0
1035

hotmail ve gmail farkı

Microsoft internet üzerinde gezen kullanıcıların bilgilerini asla endekslemeyeceğine söz verdi.

Google’ın politikalarını eleştiren Microsoft, internet üzerinde kullanıcılar hakkında bilgi toplanmasını istemiyor. Google’ın topladığı bilgiler ve internette gizlilik konusunda derin endişeler var.

Microsoft’tan yapılan açıklama bütün online Microsoft hizmetlerinde, kullanıcı bilgilerinin reklam amaçlı kullanılmayacağını belirtiyor. Bu açıklamayı yapan Tim O’Brien, Steve Ballmer’ın 2007’deki sözlerni hatırlattı ve Microsoft’un Google gibi kullanıcı e-postalarını taramayacağını belirtmişti.

“Hotmail da, Gmail da…”

Reklamları kullanıcılara göre ayarlamakta kullanılan verilerin, reklamların ilgili insanlara gösterilmesini sağlayacağı, bu şekilde kullanıcıların rahatsız olmayacağı, tam tersine bir hizmet almış olacağı Google tarafından yapılan açıklamalar arasında yer almıştı.

Peki ama Ballmer bu işe ne diyor? Önceki sözlerini aktarıyoruz “Google da aynısını yaşadı, biz de aynısını yaşadık. Gmail ve Hotmail para kazandırmadı. Farkımız ise onların e-postalarınızı okuması, bizim okumamamız.”

Yani Google reklamlarının hedefi bulduğunu iddia ediyor, Ballmer ise bu yaklaşımın Google’ın işine yaramadığını belirtiyor.

CHİP

Önceki İçerikWordPress 2.9.x Simple-Tags Auto Link Çalışmıyor Sorununu Giderme
Sonraki İçerikFacebookta 24 saat açık polis hattı !
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz