Turkcell Goller Cepte Nasıl İptal Edilir

7
19797

Turkcell Goller Cepte Nasıl İptal Edilir
Kullanıcıların taraftarı oldukları takımın ya da diğer takımların gollerini izleyip, güncel haberlerini takip etmelerini sağlayan bir servistir. GOL yazarak 2200’a gönderebilirsiniz. Bu şekilde Süper Lig ile ilgili tüm gelişmeler ve maç sonuçları cebinize SMS ile gönderilir. Hattınıza gönderilen mesajla birlikte takımınızı seçebilirsiniz. Servis ücreti 4 haftalık 14 TL olarak tahsil edilir ve her 4 haftada 1 yenilenir. Servisi durdurmak icin IPTAL GOL yazıp 2200’a gönderebilirsiniz.

Turkcell Goller Cepte Fiyatı

Goller Cepte Servisi Süper Lig’in tüm gollerini izlemenizi sağlar ve 4 hafatlık 14TL’dir. Fiyata, gol videolarını indirirken kullanılan internet ücreti ve tüm vergiler dahildir. Eğer hattınızda yeterli bakiye yoksa bakiyeniz oranında tanımlama yapılır. Örneğin hattınızdaki 3,5TL karşılığında 1 hafta kullanım tanımlanır. Turkcell, servisin ücretlendirmesini değiştirme hakkını saklı tutar. Yurt dışındayken uygulama üzerinden kullanılmış olan internet verisi, yurt dışı internet tarifesi üzerinden ücretlendirilir.
Turkcell Goller Cepte İptal Etmek – Turkcell Goller Cepte Nasıl İptal Edilir
Servisi iptal etmek için IPTAL GOL yazarak 2200’a gönderebilirsiniz.

Önceki İçerikFethiyede Araç Kiralama Firmarları
Sonraki İçerikTurkcell Ev Hanımı Paketi Nasıl İptal Edilir
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

7 YORUMLAR

  1. Ne bela bişiy bu kardeşim.iptal full gol yazıp 2222 ye gönderiyoruz .hala bişiy düzelmesi ki biz asla böyle bişeye üye olmadık.boşu boşuna kontörü müzÜ yiyorü

  2. şu turkcel gençcaver diye bşi çıkarmış ya onla konuşun hallediyor aylık 14 tl gidiyormuş benden şans eseri bi mesaja bakıyım dedim de iptal ettim o şekil

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz