Google Play Store Durduruldu Hatası

7
5565

Soruyu Gönderenin Adı : ismail fatih erkan / Mail Adresi:

Ziyaretçimiz Tarafından Sorulan Soru:Surekli telefonumun ekranına Google Play Store durduruldu Hatası gelyor bunu nasıl engelleyebilirim yada düzenletebilirim.

Cevap : Genelde android cihazlarda çıkan hatalar yazılımsal hatalardır.Yani yüklediğini uygulamalar yada oyunlar belirli zaman sonra silip tekrar yüklediğiniz olmaktadır.O yüzden bu gibi durumlar için telefonu hızlandıran ve gereksiz dosyaları silen programlar kullanmalısınız.Eğer kullanmassanız karşınıza bu tarz hatalar sürekli çıkacaktır.

Peki bu hatayı nasıl düzeltebiliriz.
En çok yapılan düzeltme yöntemi format yöntemidir.Tabi bu format yöntemini telefondan sıfırlama işlemi ile yapmayınız.Yani güncel yazılımı yükleyiniz.Bu işlem için ise farklı bir konu ile anlatacağız.

Diğer bir yöntem ise uygulama ayarlarını sıfırlayıp yapabilirsiniz
-Menu
-Ayarlar
-Uygulama yoneticisi
-Uygulama tercihleri sıfırlansin mi
-Uygulamalari sifirlayin

Önceki İçerikWindows 8 Görev Yöneticisi Nasıl Açılır
Sonraki İçerikSrc Belgesi İçin Gerekli Evraklar
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

7 YORUMLAR

  1. telefonunuz root veya servis tarafından yeni yazılım atılması gerekmektedir…bu söylemim,maalesef youtube gogle store uygulaması durdu hatası içindir…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz