Android Cihazlara Başlat Menüsü Eklemek

0
1434

Bildiğiniz gibi Android işletim sistemleri diğer işletim sistemleri değildir ve kişiselleştirmek daha kolay ve hızlıdır diyebiliriz.Yani geliştiricisi tarafından yapılan bir uygulamna ile kısa zamanda istediğimiz görünüme çevirebilir ve istediğimizi basit bir şekilde yapabiliriz.Bu ayarlardan bir taneside Windows işletim sisteminde olduğu gibi Başlat menüsü ekleyebilmektir.

Başlat menüsünü eklemek için Google Play’den bir uygulama indirmek gerekmektedir.Bu uygulama sayesinde Android telefonumuzu yada tabletimizi özelleştirebilir ve başlat menüsünü ekleyebiliriz.Google Play’den indirmemiz gereken uygulamasının adı Taskbar uygulamasıdır.

taskbar-baslat-menusu

Uygulamayı telefonunuza yada tabletinize indirdikten sonra yapmanız gerekenler gayet basit.Uygulamayı açınız ve “Enable Taskbar”a basın. Bunun hemen ardından “Edit Start Menu”ye basarak kendi Başlat Menü’nüzü oluşturmaya başlayabilirsiniz.Buradan Başlat menüsüne eklemek istediklerini seçebiliyor ve istediğiniz gibi düzenleyebiliyorsunuz.

Önceki İçerikGoogle Chrome Delta-Homes Sayfasını Kaldırma
Sonraki İçerikSamsung Galaxy Note 4 Modem Olarak Kullanma
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz