Samsung Galaxy W i8150 Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır

0
1834

Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarda ve tabletler tüm kullanıcıların işine yarayacak özelliklerden biriside Ekran Görüntüsü alma özelliğidir. Akıllı telefonlarda bu özellik sabit bir özelliktir yani neredeyse tüm cihazlarda aynı şekilde Ekran Görüntüsü alınabilir ve kullanılmaktadır. Peki android işletim sistemine sahip bir cihazınız varsa Ekran Görüntüsünü nasıl alabilirsiniz onu görelim..

Samsung Galaxy W i8150 Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır
Samsung cihazların çoğunluğunda olduğu gibi yani android yüklü cihazlar için geçerli bir durumdur ekran görüntüsü alması gayet basittir.Ekran görüntüsü işlemi için ise Home tuşu yani orta tuş ile Power Tuşu yani açma kapatma tuşuna aynı anda basarak ekran görüntüsünü alabilir ve ekran görüntüsünün kaydedilmesini sağlayabilirsiniz. Daha sonra ise çektiğiniz ekran görüntüsünü telefonunuzda galeri bölümünden ulaşabilirsiniz.

images

Ekran görüntüsü işlemi için ise Home tuşu yani orta tuş ile Power Tuşu yani açma kapatma tuşuna aynı anda basarak ekran görüntüsünü alabilir ve ekran görüntüsünün kaydedilmesini sağlayabilirsiniz. Daha sonra ise çektiğiniz ekran görüntüsünü telefonunuzda galeri bölümünden ulaşabilirsiniz.

Daha sonra ise bu ekran görüntüsünü istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. İsterseniz sosyal ağlar sayesinde paylaşabilir, istersenizde farklı depolama birimleri ile kullanabilirsiniz.

Önceki İçerikNokia 5800 XPress Music Güncelleme Nasıl Yapılır
Sonraki İçerikSamsung Galaxy Y 5360 Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz