Turkcell Mesaj Ayarları Nasıl Yapılır

138
82183

 

Mesaj merkez numarası nedir
Bu işlem sizin telefonunuz ile mesaj göndermenizi sağlar.Yani bu merkez numarasının ayarlarını yapmadığınz sürece kullanamassınız.Bu ayarları yapmak için ister telefonuzun Mesajlar >> Mesaj Ayarlar bölümüne girerek yaparak yapabilirsiniz. Yada müşteri hizmetlerini arayarak gelen mesajları onaylarsanız yapabilirsiniz.

Turkcell Mesaj Ayarları Nasıl Yapılır
Mesaj ayarlarımı nasıl yaparım?
Mesaj ayarlarınızı yapmak için, telefonunuzun “Mesajlar” menüsünden “Mesaj Merkezi Numarası” bölümüne girip, bu bölüme:
Faturalı hatlar için: +905329010000
Hazır Kartlar için: +905359010000 yazın. Arıdan yine aynı menüden Mesaj Tipini “standart” ya da ”yazı” ve Mesaj Geçerliliğini; “maksimum” olarak belirleyin. Bu adımı tamamladıktan sonra istediğiniz gibi mesaj gönderip alabilirsiniz.

Önceki İçerikMsvcp100.dll Hatası ve Çözümü
Sonraki İçerikiPhone 5 Sorunları – Hataları
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

138 YORUMLAR

  1. Merhaba Turkcell hattımdan yaklaşık 3 haftadır msjlar konusunda sıkıntılıyım.Samsung Galaxy S3 kullanıyorum.Mesj ayarlarım tamam ama hala sıkıntılı bana yardımcı olabilirmisiniz?10 yılı aşkın suredir bu hattı kullanıyorum ilkkez böyle birşey oluyor:(

  2. ya arkadaşlar benim telefona giriyorum mesaj servis numarası değiştir diyorum olmuyoor markası nokıa 5800 ama bu numarayı değiştiremdm yardımcı olurmusunuz ?

  3. galaxy s4 mini aldım rehberdeki kişilere mesaj atabiliyorum ama servis mesajı atamıyorum paket yapmak için yolladığım gibi direkt başarısız diyo ne yapmam lazım??

  4. ya benim tel samsung galaksi gt I90000 mesajlar bazen geç geliyor. bazen de benim mesajlar gitmiyor. tl fabrika ayarlarına geri dündüm yine olmadı ne yapmam lazım türksel hat. müşteri temsilcisini arıyom hata yok diyo yardım acil.

  5. 2222 ye mesaj atarken ucrete tabi olunur diye bibuyari geldi bende asla izin verme dedim yanlışlıkla o günden beri 2222 ye mesaj atamiyorum nasil duzeltebilirim telefonum galaxy s3

  6. 2222’ye mesaj atıyordum . ekrana bişey geldi , 2222’ye ücretli mesaj atılmasın gibi bişey yazıyodu bende yanlışlıkla eveti işaretledim şimdi 2222’ye mesaj atamıyorum ayarlardan nereden yapabilirim. Telefon General Mobile.

    • Sim kartınızı telefona takını yada takılı olduğuna emin olunuz.Daha sonra ise *#*#4636#*#* tuşlayınız

      Android’ de özel bir menü ekrana gelir. Telefon hakkında menüsüne giriniz.. Aşağıdaki menüde SMSC kısmına geliniz Yenile (refresh) yapılır. Hangi operatör kullanıyorsanız ona ait ayarlar otomatik olarak yapınız

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz