Turkcell Bedava internet Paketleri 2017

0
1656

Turkcell bedava internet elde etme yollarını siz değerli okurlarımıza sunmaktayız. Turkcell her zaman olduğu gibi 2017 senesinde de müşterilerini bedava internet paketlerine boğmaktadır. Oldukça geniş bir kullanıcı ağına sahip olan Turkcell, müşterilerinin ihtiyaçlarına cevap verebilmek için büyük çabalar sarf etmektedir. İnsanlar genellikle bağlı oldukları operatör şirketinin bedava kampanyalarını aramaktadırlar. Genellikle hüsran ile biten çabaları fark eden Turkcell kendi ayrıcalıklarını kullanıcılarına sunmaktadır. Turkcell müşterilerini kapsayan bu kampanyaları inceleyebiliriz. Bundan önce hatırlatmak isteriz bu kampanyalara sahip olmak için istisnalar mevcuttur.

Turkcell Hesabım Uygulaması – 1GB Hediye internet

Vodafone adlı firmanda bu tarz bir uygulamaya sahip olduğunu bilmekteyiz. Ancak Turkcell rakibine Turkcell Hesabım Uygulaması ile fark atmaktadır. Turkcell vaatleri arasında Turkcell Hesabım Uygulaması’nı kullanarak yüklediğiniz internet bedeli kadar internet kullanımını hediye etmesi yer almaktadır. Bu vaadin yanı sıra 30TL ve üzeri yüklemelerde 1GB internet hediyesi de kullanıcıların ilgisini çekmektedir.

Turkcell BİP Uygulaması ile Bedava internet

Bip uygulaması Turkcell bünyesinde hazırlamış olup, kullanıcılara anlık mesajlaşma temelli hizmetler verilmesi amacıyla yayınlanmaktadır. BİP uygulamasını kullanarak günümüzde tercih edilen çoğu iletişim uygulamasına kıyasla daha hızlı paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Anlık mesajlaşmanın yanı sıra BİP uygulaması video, resim, çeşitli dosya türlerinin de kullanıcılar aralarında aktarılmasını sağlamaktadır. Turkcell BİP uygulamasını indirip kurduktan sonra Turkcell bilgilerinizle kayıt oluyorsunuz. Ardından hattınıza Turkcell tarafından aylık 1GB bedava internet hakkı tanınmaktadır. Bu sayede Turkcell kullanıcıları bir aylık süreyle kullanabilecekleri 1 GB internet hakkına sahip olmaktadırlar. Turkcell bu gibi internet hediyelerinde oldukça cömert davranmaktadır. Vodafone bedava internet kampanyaları ile Turkcell bedava internet kampanyaları arasında iri bir fark bulunmaktadır. Vodafone firmasını örnek verme sebebimiz ise firma bünyesinde verilen reklamlarda firmanın piyasada bulunan en cömert firma olduğunu iddia etmesinden kaynaklanmaktadır. Buna karşılık Turkcell bedava internet kampanyalarında açık ara önde ilerlemektedir.

Vodafone 1 GB Hediye internet Kampanyası

4.5G hizmeti hayatımıza girdikten sonra tüm operatör şirketleri 4.5G hizmetine teşvik amacıyla kampanyalar düzenlemekteler. Kampanyalar neticesinde 4.5G kullanımını arttırmayı hedefleyen firmalar büyük ölçüde başarıya ulaşıyorlar. Türkiye’nin en büyük operatör şirketlerinden olan Vodafone ise bu konuda dev bir kampanyaya imza atmaktadır. 4.5G hattına sahip olan ve aktif olarak kullanan kullanıcıları kapsayan kampanya 4.5G hizmetini kullanmaya başladıktan sonra ki 1 ayı içermektedir. Hizmet hattınıza tanımlandıktan sonra Vodafone’dan size gönderilen mesaj ile birlikte 1 GB hediye paketinizi kullanabilirsiniz. Eğer halen 4.5G hizmetine geçmediyseniz ilk olarak 4.5G uyumlu bir telefon edinmelisiniz. Ardından Vodafone bayilerine gidip hattınızı yeni 4.5G hatlarla değiştirebilir veya hattınızın uyarlanmasını sağlayarak hizmetten faydalanabilirsiniz. 4.5G hizmetinde öncülüğü Turkcell yapmaktadır. En geniş çekim ağı ve en yüksek internet hızı için kapışan

operatörlerden birisi olduğunu hepimiz biliyoruz. Bahsettiğimiz üzere Vodafone bedava internet ile sizde oldukça avantajlı çıkabilirsiniz. Örneğin son yıllarda üniversite gençleri başta olmak üzere yeni nesile yönelik kampanya, tarife ve paketleri ile Vodafone adeta bir sıçrayış yaşadı. Sizde bu kampanyaları öğrenmek için ilgili konuyu ziyaret edebilirsiniz.

Önceki İçerikCom.Android.Systemui Virüsünü Silme
Sonraki İçerikSamsung Galaxy A3 (2017) Yazılım Güncelleme
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz