Turkcell gnçPlay üyeleri 2 TL’ye sahip olabiliyor.

0
1524

Turkcell gnçPlay üyeleri artık piyasada 15-20 TL’ye satılan albümlere sadece 2 TL’ye sahip olabiliyor.

Turkcell’den müzikseverlere müjde! Türkiye’nin sosyal müzik platformu gnçplay (gncplay.com) üyesi olan Turkcell’liler artık yerli-yabancı 100 binden fazla albüm içinden dilediği albümü sadece 2 TL’ye anında bilgisayar ve cep telefonlarına indirebiliyor. Dileyenler, MÜYAP ve Sony kataloglarından MP3 formatında indirebildikleri albümleri hiçbir kısıtlama olmadan cep telefonlarına, MP3 çalarlarına taşıyabiliyor, CD’ye yazabiliyor, her an her yerden sınırsız müzik dinlemenin tadını çıkarıyor.

İndirilen her bir albüm faturalı hatlara 2 TL olarak yansıtılıyor, HazırKart’lıların da TL bakiyesinden 2 TL olarak düşüyor. gnçPlay’a üye olmak ise ücretsiz.

Bir seferde albüm indirmeye ek olarak Turkcell’liler isterlerse istedikleri şarkıları MP3 formatında tek tek de indirebiliyor. Süper Müzik Paketi ile ayda sadece 1 TL’ye 50 şarkıyı MP3 formatında indirebilirken, daha fazla müzik isteyenler Mega Müzik Paketi ile ayda 8 TL’ye tam 500 şarkıyı indirebiliyor.

Turkcell Süper Müzik Paket için MUZIK; Mega Müzik Paketiiçin MEGA yazıp 2222’ye ücretsiz kısa mesaj göndermek yeterli.

Önceki İçerikİşCep veya İşWap’a giren kazanıyor
Sonraki İçerikBanakaçaolur nedir?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz