Turkcel TL yükle – TL kazan Kampanyası

16
1980

Turkcell, Nisan ayı içerisinde geçerliliğini koruyacak Turkcel TL yükle – TL kazan avantajıyla birlikte karşımıza çıktı. Kampanya kapsamında 50 TL yükleyenlerin, 50 TL veya 30 TL yükleyenlerin, 30 TL kazanacağı ve bu TL’leri bir ay boyunca sadece Turkcell’lilerle kullanabilecekleri bildirildi.

Kampanya’ya nasıl kayıt olabilirim?

Kampanya’dan yararlanabilmek için ‘‘ Hediye ’’ yazıp 7474’e ücretsiz mesaj göndermeniz ve gelecek cevabın ardından 30 TL veya 50 TL yüklemeniz yeterli olacak. Ancak bu mesajı göndermeden direk kontör yükleyenler bu avantajdan yararlanamayacak.

Tüm Hazır Kart’lı Turkcell abonelerinin yararlanabileceği bu kampanyadan kazandığınız kontörleri 31 gün boyunca dilediği gibi Turkcell’lilerle konuşarak harcayabilirler. Ayrıca hediye TL’nizden ne kadar kaldığını *123*30#’yi tuşlayarak öğrenebilirsiniz.

Önceki İçerikTurkcell 10Bin Sms Kampanyası İptali
Sonraki İçerikAvea Yeni TL Transfer Servisi Nasıl Kullanılır?
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

16 YORUMLAR

    • aslında çok basit.Gizli zam yaptılar kimse farkında değil.eskiden 150 kontör diretiyorlarken şimdi 30 diyerek herkesi kandırıyorlar. aslında tl olması en çok onlara yarayacak bize kesinlikle değil.

  1. tl ye cevırmelerıde onların karına bse anladıgım yok alısana kadar onlar kazancak sonrada telsıme nye gectınız dye yırtlıyolar ya sınır edıyolar ınsanı tl nedır kontur olsa ne var

  2. müşteri temsilcilerinden memnun değilimmmmmmmmmm..arkadaşlar ya inanırmısınız bi saatte 4 kere ayrı ayrı konustm ya boyle sey olamaz yaaa.resmen kontor bastım turcellle ya yazıkk valla :Q

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz