Samsung Telefonlarda Mobil Erişim Noktası ve İnternet Paylaşımı

0
1773

Akıllı telefonları kullanma sebeplerden birisi Mobil Erişim Noktası ve İnternet Paylaşımı olarak söyleyebiliriz ve bu özellike Samsung cihazlarda bulunuyor. Özlelikle android işletim sistemi üzerinde başlayan bu güzel özellike sayesinde mevcut gsm operatörü üzerinde bulunan internet paketimizi wifi özelliği olan cihazlara dağıtımını yapabilir ve paylaşım yapabiliriz. Tabi bu durumda mevcut kotamızdan biraz hızlı bir internet tüketimi olacaktır. Özellikle ülkemizde paket fiyatlarının biraz pahalı olmasından dolayı bu durumu biraz başımızı ağrıtabilir ve dikkatli olmamız gerekebilir. Bu konumuzda Samsung cihazımızda Mobil Erişim Noktası ve İnternet Paylaşımı nasıl yapılır onu anlatmak istiyoruz.

Samsung İnternet Paylaşımı – Samsung HotSpot Ayarları
1- Menüden Ayarlar uygulamasına dokunun.
2- Bağlantılar sekmesine dokunun.
3- Mobil Erişim Noktası ve İnternet Paylaşımı sekmesine dokunun.
4- Mobil Erişim Noktası sekmesine dokunun.
5- Kapalı olan seçeneği Aktif duruma getirerek İnternet Paylaşımı yapabilirsiniz. Bağlantı şifresine ise Şifre alanından ulaşabilirsiniz.

Samsung İnternet Paylaşımı

Telefonunuzu Wi-Fi erişim noktasına dönüştürün. En fazla 10 farklı cihaz telefonunuzun mobil verisini internete erişmek için kullanabilir.

Önceki İçerikGalaxy M10, M20, M30, M40 Format Atma – Hard Reset
Sonraki İçerikMicrosoft Edge Arama Geçmişi Temizleme
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz