İşCep veya İşWap’a giren kazanıyor

0
2424

31 Aralık’a kadar isbank.com.tr, İşCep veya İşWap’a giren, 3 adet Yeni BMW X3 ve 1000 TL değerinde 50 adet MaxiPara Kart’tan birini kazanabilir.

İş Bankası, hızlı ve kolay bankacılığın adresi İnternet Şubesi ve mobil bankacılık ürünleri İşCep ve İşWap’la müşterilerine zaman kazandırırken; düzenlediği çekiliş kampanyası ile muhteşem hediyeler kazanma şansı sunuyor. 27 Kasım – 31 Aralık tarihleri arasında Türkiye genelinde gerçekleştirilecek “İnternet Şubesi ve Mobil Bankacılık Yılbaşı Çekiliş Kampanyası”nda İş Bankası müşterilerini yeni BMW X3 xDrive20d ve 1.000 TL değerinde MaxiPara Kartı sahibi olma şansı bekliyor.

Kampanyaya katılmak isteyen İş Bankası müşterilerinin; İnternet Şubesi, İşCep veya Wap Şubesi’ne giriş yapmış olması yeterli olacak. Kullanıcılar, kampanya dönemi boyunca her hafta, İnternet Şubesine giriş için 1, İşCep’e veya Wap Şubesi’ne giriş içinse 2 çekiliş olmak üzere, her hafta en fazla 3 çekiliş hakkı kazanabilecek. Banka müşterileri kampanya boyunca en fazla on beş adet çekiliş hakkı kazanma şansına sahip olabilecek.

İş Bankası’nın hem bireysel hem de ticari müşterilerinin yararlanabileceği kampanyanın sonunda yapılacak çekilişle 3 adet BMW X3 xDrive20d ve 50 adet 1.000 TL değerinde MaxiPara Kartı sahiplerini bulacak.

Ek koşullar ve ayrıntılı bilgi: isbank.com.tr

Önceki İçerikAltının fiyatı sürekli artıyor
Sonraki İçerikTurkcell gnçPlay üyeleri 2 TL’ye sahip olabiliyor.
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz