Dropboxa Nasıl Üye Olunur

0
1540

Dropbox Nedir?
Artık flash bellek bilgileriniz sürekli taşımanıza gerek yok yada flash belleğiniz bozulunca tüm bilgileriniz gidecektir.Teknoloji o kadar hızlı gelişiyorki artık bu bilgileri herzaman yanınızda taşımaznızda gerek kalmıyor.Dropbox olayı ise örnek veriyorum birden fazla bilgisayara sahipsiniz ve diğer bilgisayarınızdaki bilgilere ihtiyacınız oldu Dropbox sayesinde bu bilgilere ulaşma imkanınız olacaktır.Dropbox siz 2gb lık bir veri alanı sağlıyor.İnternetin olduğu her yerde bu bilgilerinize ulaşabilirsiniz.2 Gb dışındada daha fazla bir depolama alanına sahip olmak içinde ücretli olarak 50 Gb alan sahibi olabiliyorsunuz.

Dropboxa Nasıl Üye Olunur?
Dropboxa üye olmak diğer üyeliklerden daha kolay doldurmanız gereken birkaç kutucuk var ve Dropbox hizmetinizdedir.Tabi dropbaxı kullanmak içinde bilgisayarınıza Dropbox programını indirmeniz gerekmektedir.Free for Windows, Mac, Linux, and Mobile olarak 3 platforma içinde bu uygulama mevcut.Android cihazlar üzerinde bu uygulama cihaz üstünde gelmektedir.Eğer yok ise Google Play den bu uygulamayı indirebilirsiniz.
Dropboxa Nasıl Üyle Olunur
yukarıdaki kutucukları doldurduktan sonra sözleşmeyi kabul etmeniz yeterlidir. Daha sonra ise istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Eğer alan yetmez ise yeni alan satın alabilir genişletebilirsiniz.

Önceki İçerikAndroid Google Play Hesabımı Unuttum
Sonraki İçerikGalaxy Young 5360 Nasıl Güncellenir
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz