Zigzagfone Nasıl İptal Edilir

18
7121

Online eğlence ve bilgi hizmetleri alanında çeşitli konseptler geliştirilmesi, üretilmesi ve dağıtılması konusunda faaliyet göstermekteyiz. Zigzagfone öndegelen kaliteli bir ortaktır. Piyasada mevcut teknolojilerden faydalanarak eğlence ve bilgi hizmetleri alanında uzmanlaşıyoruz.Zigzagfone en yüksek standartlarda orjinal ve benzersiz hizmetler sunmaktadır.Ürünlerimizin bedeli haftalık 14 TL’dir.Ürünlerimiz Türkiye’deki tüm operatörlerde mevcuttur.ürünlerimiz yalnızca Turkcell, Vodafone ve Avea için mevcuttur. Ürünlerimiz mobil cihazınıza indirilebilir. Daha fazla bilgi için lütfen SSS bölümümüzü inceleyin.

Aşağıdaki ürünler Türkiye’de mevcuttur
-Yerleşik Uygulamalar
-Karışık Dijital Ortam
-Yaşam Tarzı
-Tarayıcı Oyunları
-Video Akışı

Zigzagfone nasıl abone olabilirim

‘Ürün’ sayfasına gidin. İndirmek istediğiniz ürünü seçin ve talimatları uygulayın. Cep numaranızı girdikten sonra ücretsiz bir doğrulama mesajı alacaksınız. Cep telefonundan mesaj göndererek doğruladıktan sonra indirmeye başlayabilirsiniz.

1) Artık bu hizmetten faydalanmak istemiyorum, nasıl iptal edebilirim? Hizmeti sonlandırmak için 3 yol bulunmaktadır:

1: Cep mesajı/SMS yoluyla : Dilediğiniz zaman “IPTAL” yazıp 6662‘e göndererek aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Aboneliğiniz anında sonlandırılacaktır.

2: Telefonla yardım hattını arayarak: Müşteriler canlı yardım hattı 02128882438‘i arayabilirler (ücretsizdir, mesai saatleri içinde müşteri temsilcisi mevcuttur). Müşteriler aboneliklerini 24 saat içinde sonlandırabilirler (mesai günlerinde).

3: E-posta yoluyla: Aboneliği sonlandırılacak numarayı içeren bir e-postayı info.tr@zigzagfone.com‘e göndererek.

Önceki İçerikGoogle Android Uygulaması
Sonraki İçerikOffice Uygulamalarında Varsayılan Kayıt Yeri Değiştirme
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

18 YORUMLAR

  1. vee bu neyin nesi beli olmayan zigzag anlık evet deynce 14 tl kestin anında aradm iptal edildi dendi peki neden faturama 14 tl yansıttın normalde kanunen 15 gün bizim itiraz hakımız varken ben anında size geri dönüş yapmişken benm faturama 14 tl nasıl yansıtırsınız ve siz ben telimin özel mobil ödemelere actırdımda her hafta 14 tl kesilcektir diyebilirsiniz türkcell mobil acık derken siz hangi akla hizmet bana engel koyabilirsiniz bu burda bitmiycek bilesiniz

  2. telefona bakan yok iptal eden yok bu nedir kimdir ne zaman abone ettiniz kardeşim ABONELİĞİMİ İPTAL EDİN SMS ATTIM CEVAP YOK SOYGUNCUMUSUN KARDEŞİM SİZ DAVA AÇARIM BAK SİZE İNSAN OLUN

  3. IPTAL yazıp 6662 ye mesaj atmama rağmen 14 TL mobil ödemeden tekrar tahsil edilmiş.web sayfalarundaki numarayı arıyorum “mişteri temsilcilerimiz şu anda diğer müşterilere hizmet vermekteler. sizi aramamızı şstiyorsanız 1 e basın” mesajı ile karşılaşıyorum. beklemek te fayda etmiyor. mail gönderdim cevap vermediler. Bir kaç gün daha bekleyip avukatıma gerekli işlemleri yapması için talimat vereceğim. cep telefonu operatöründe tüm mesaj kayıtları duruyor.

  4. tlf şirketleri ile bir olup milleti soyuyorsunuz. sahte mesaj gönderip tlf piliniz risk altında deyip ne olduğunu anlamadan 14 tl yi sokuyorsunuz. aldığınız para helal değil. işin peşini bırakmayacağim.

  5. benim de oğlumun elindeki telefon ile ayda 56 tl den 4 ay geçirmişler.gsm operatorunuzu arayıp mobil ödeme hizmetini kapatabilirsiniz.birilerinin adli olarak bu işin peşine düşmesi lazım büyük vurgun var.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz