YouTube Şifre Değiştirme

0
5194

YouTube, bir video barındırma web sitesidir. Merkezi Amerika Birleşik Devletleri’deki San Bruno, Kaliforniya şehrindedir. 15 Şubat 2005’te 3 eski PayPal çalışanı tarafından kurulmuştur. Kasım 2006’da Google tarafından 1.65 milyar dolara satın alınmıştır. Günümüzde Google’ın yan kuruluşlarından biri olarak faaliyetine devam etmektedir. Site, kullanıcılarına video yükleme, izleme ve paylaşma imkanı sunmaktadır. Medya şirketleri ve kullanıcı üretimi videoların gösterimi için WebM, H.264 ve Adobe Flash Video teknolojilerini kullanır. Genel olarak; Video klipler, televizyon klipleri, müzik videoları, video bloglar, kısa özgün videolar ve eğitim videoları gibi içerikler yayınlanmaktadır.

Zamanla YouTube sadece video izleme sitesi değil her alanda farklı işlevsel durumlarla karşımıza geldi.Özellikle son zamanlarda en çok kullanılan özelliği ise firma tarafından kullanıcılarına para kazandırması diyebiliriz.Yüklediğiniz videolar sayesinde internet üzerinden kolayca para kazanabilirsiniz.

Burada en önemli durum ise zamanla YouTube kanalları para kazanma ile önemli bir hale geldi ve kullanıcıların daha güvenli olarak çalışması gerektiğini düşünülmelidir.Bu işlem için özellikle belirli aralıklarda şifre değiştirme hatta cep telefonu ile güvenlik önlemi almaları gerekmektedir.

YouTube Şifre Değiştirme yapmak istiyorsanız Google tarafından satın alınan ve geliştirilen bu firmanın en güzel yanı Gmail hesabınız ile giriş yapabiliyor olmanız ve şifrenizi hangi uygulamada değiştirirseniz oraya etki etmektedir.Yani siz Gmail şifresinizi değiştirirseniz Google üzerinde çalışan tüm servislerde şifre değiştirme işlemi yapmış olacaksınız.

google_sifre_degistirme

Buradan kullanmakta olduğunuz hesabına ait bilgileri girdiğiniz zaman size bulacaktır ve şifresinizi nasıl sıfırlamak istediğinizi soracaktır.

Önceki İçerikMayoz Bölünme Nedir ve Evreleri Nelerdir?
Sonraki İçerikAni Kilo Kaybının Nedenleri Nelerdir?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz