YouTube Paralı Oluyor

0
1310

Dünyanın en büyük video paylaşım sitesi olan youtube eğer bir aksilik olmassa kısa zaman sonra paralı seçeneğini görebilirsiniz.Artık film ve dizi izlemek isteyenler için farklı bir üyelik yönetimi getiren youtube reklamlardan sıkılan kişiler için ücretli ve reklam olmayan bir platform hazırlıyor.

Youtube bi sistem için ise aylık 10 dolar olacağı ihtimali üzerinde duruluyor.Yani youtube üzerinden izlemek istediğiniz videolarda reklam olmasını istemiyorsanız ücretli üyelik işinizi kolaylaştırabilir.Youtube benzer bir uygulamayı 2013 yılında test etmişti. Başlatılan pilot program kapsamında bazı kanallar üyelik için kullanıcılardan 0.99 cent talep etmeye başlamıştı.

Tabi ülkemizde bu işlem ne kadar işe yarar bilinemez ama genel olarak internet tarayıcılarının reklam engelleme uygulamalarını kullandığımız için büyük ihtimal kullanan sayısı bir hayli az olacaktır.

Önceki İçerikGeneral Mobile Asistan Uygulaması
Sonraki İçerikCasper’dan 4G Destekli Akıllı Telefon VIA V6
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz