Youtube Music Key

0
990

indir
Online müzik dinleme platformları her geçen gün artıyor. Tabi bu alandan sağlanan gelir de yatırımcıların ve büyük şirketlerin markajında. Nerde bir gelir orada doğal olarak yatırım.

Online müzik dinleme sektörünün bir süredir lideri konumunda olan Spotify’a dünyanın en büyük video paylaşım ağı olan Youtube’dan kötü haber geldi. Youtube bugün duyurduğu “Music Key” ile reklamsız ve kesintisiz müzik dinleme vaadi sunuyor. Aylık 9,99 $ karşılığında Google kullanıcıları Google Music platformunda yer alan müziklere Music Key ile anında erişim sağlayabilecekler.

Google bu alana Spotify’ın yakaladığı başarıdan etkilenerek giriyor denilebilir. Zira İsveç markalı Spotify bir süredir hem müzik marketlerde hem de diğer online platformlara nazaran çok daha fazla kullanıcıya hitap ederek onların müziğe her an her yerden ulaşmalarını belirli bir ücret karşılığında sağlamaktaydı. Ülkemiz bazlı konuşacak olursak Spotify aylık 10 TL karşılığında sınırsız müzik ziyafeti sunuyor. Yeter ki bir net bağlantınız olsun. Music Key ülkemizde ne zaman kullanılabilir olacak şimdilik netlik kazanmış değil ancak e-mail adresinizi Youtube Music Key alanına bırakarak uygulama kullanılabilir olduğunda haberdar olabilirsiniz.
Google Music Key Youtube tarafından lanse edildi. Google 2006 yılında Youtube için 1,65 milyar $ ödemişti.

Önceki İçerikAndroid Telefonu Güvenli Modda Başlatma
Sonraki İçerikWhatsapp Mavi Tık Nasıl Kapatılır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz