Yeni Nexus 7 Tanıtım Videosu

0
1051

google-nexus-7

Çarpıcı 323ppi (pixels-per-inch/inç-başına-düşen-piksel) için 2,3 milyondan fazla piksel barındıran, canlı bir 7 inç Full HD ekranla yeni Nexus 7 uygulamaları, oyunları, kitapları ve filmleri benzersiz görüntü kalitesiyle capcanlı sunuyor. ASUS TruVivid teknolojisi renk netliğini ve parlaklığını iyileştirirken IPS ekran teknolojisi ultra-geniş 178 derece görüntüleme açıları sağlıyor. Çizilmeye dayanıklı Corning® Glass ve kavraması kolay, yumuşak dış görünüş ayrıca yeni Nexus 7’nin inanılmaz sağlamlığını garantiliyor. 8,65 mm kalınlık ve sadece 290 gr. olan ağırlık, yeni Nexus 7’nin karton kapaklı bir kitaptan bile daha kolay taşınmasını sağlıyor.

Yeni Nexus 7, inanılmaz performans ve kapsayıcı mobil oyun için 2GB RAM’lı Qualcomm® Snapdragon® S4 Pro dört-çekirdekli işlemciye sahip. Enerji tasarruflu olması sayesinde pil ömrü 10 saate kadar çıkıyor. MP3 kodlama formatının yaratıcısı olan Fraunhofer’in Cingo™ mobil ses teknolojisi sayesinde filmler ve oyunlar da kulağa muhteşem geliyor.


Yeni Nexus 7 Reklam Videosu

Önceki İçerikResim ve Fotoğraf Format Dönüştürme Programları
Sonraki İçerik3d Erkek Tişört Modelleri-3d Tişört Modelleri
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz