Yeni Foursquare Neler Var?

0
1132

Foursquare_New_Logo

İlk yayınlandığı 2006 yılında, herkes için tek bir çözüm yaklaşımının artık demode olduğunu söyleyen Foursquare, kullanıcıların beğendiklerinden öğrenen ve onları sevdikleri yerlere yönlendiren yepyeni bir uygulama olarak tanımlanıyor.

Yeni Foursquare’in eskisine göre en önemli farkı da bu. Zira uygulamayı açtığınızda Foursquare sizden beğenilerinizi seçmenizi istiyor. Ev yemeğinden viskiye, güzel sanatlardan kahveye kadar farklı seçenek arasından eklediğiniz kişisel zevkler, günün saatine göre size öneriler olarak geliyor. Örneğin akşam yemeği saatinde sevdiğiniz yemekler baz alınarak Foursquare size mekan önerisinde bulunuyor. Foursquare önerileri salt mekanlar olarak değil, konsept bir şekilde sunuluyor: Wi-Fi’ı olan bir kafe ya da romantik bir akşam yemeği gibi. Foursquare bu geliştirilmiş önerileri sizin davranışlarınızı -örneğin nerede, ne zaman check in olduğunuzu- izleyerek yani sizden öğrenerek yapıyor. Öneri kategorileri, sayfanın tepesindeki hareketli bar üzerinde sıralanıyor ve siz hareket ettirdikçe farklı kategorileri görüntüleyebiliyorsunuz.


İşte Karşınızda Yeni Foursquare!

 

indir

Önceki İçerikHavalı Tüfek ile Eglenceli Vakit Geçirmek
Sonraki İçerikRehberi Hafıza Kartına Yedeklemek
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz