Yeni BMW 7 Serisi Resmi Olarak Duyruldu

0
1187

Üst segment araçlara artık bir yenisi daha eklendi ve BMW firması yeni serisi olan BMW 7 Serisi Resmi Olarak Duyurdu.Otomobil piyaasasında büyük bir yer edinen Almanya merkezli firmalar sunduğu araçlarla tüm dikkatleri üzerlerine çekiyor diyebiliriz.Bildiğiniz gibi Almanya yapımı araçlarda her zaman konfor ve sağlamlık ön plana çıkmaktadır.BMW 1 serisi olarak başladığı araçlarında farklı özellikler ve bütçelere göre birçok araç geliştirmektedir.Bu araçların son serisi olarak yüksek segment dediğimiz BMW 7 serisi olan modellerini duyurdu.

BMW 7 serisi olarak çıkan modellerde BMW 740e olarak Hibrit modelide karşımıza gelmektedir ve 2.0lt benzinli motor yer alırken, toplamda 326HP güç elde ediliyor.730d ise 3.0lt dizel motor ile 265HP güç sunarken, 740i ise 326HP güç ile karşımıza gelmekte. Diğer versiyonlardan 750i de 4.4lt V8 450HP güce sahip motor yer alıyor.

Yeni BMW 7 serisi modeller Kasım ayında satışa sunulmaya başlanacak ve fiyatının da İngiltere’de 63.750£ seviyesinden başlayacağını belirtelim.

Önceki İçerikAndroid WiFi Şifresini Öğrenmek
Sonraki İçerikWordPress Reklam Alanları Açmak
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz