Yeni Atom İşlemciler x3, x5 ve x7

0
1255

intel-atom-işlemci-ismini-degistiriyor

2009 senesinde kulanılmaya başlayan Atom işlemcileri biraz daha görsel olarak değişeme giden İntel firması şimdide bu işlemcilerin ismini değiştirmeyi planlıyor.4 rakam düzeninden Atom işlemciler bundan sonra premium Core i işlemcilerinin de taşığı üç aşamalı bölünmeyi izleyerek ama bu kez farklı farklı harfler kullanacak.

Intel Atom daha iyisi ve en iyisi olarakda yeni isimleri olarak x3,x5 ve x7 olarak isimlendirecek.Sadece bununla kalmayıp PR blog sayfası üzerinden yapılan bir paylaşımda ise yeni bir işlemci ilede karşımıza gelebilir.

intel-atom-islemci

Hatırladığınız gibi yeni nesil akıllı telefonlarında da İnter işlemci kullanan firma özellikle pil ömrü üzerinde çalışmalar yaparak phablet ve tabletler üzerinde çalışmalar yapmaya başladı ve pil ömrünü uzatmaya çalışyıor.ore i serisi ve M serisi işlemcilerin laptoplar hibrid cihazlarda ise kullanımına devam edilecek. Konuyla ilgili yeni işlemcilerin duyurulması için hazırda bekletildiği gösteriliyor.

Önceki İçerikWindows 10’un Sistem Gereksinimleri
Sonraki İçerikİnstagramda Takip Etmeyenleri Bulmak
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz