Nokıa asha 201e WhatsApp Nasıl Yüklenir

35
6806

WhatsApp Messenger, akıllı telefonlar için geliştirilen, platformlararası çalışma özelliğine sahip bir mesajlaşma ve arama uygulamasıdır. Android, BlackBerry, iPhone, Windows Phone ve Nokia telefonlarıyla uyumlu olan uygulama, 2G, 3G, 4G ya da WiFi İnternet bağlantısı aracılığıyla kullanıcıların birbirlerine fotoğraf, video,ücretsiz arama, sesli ve yazılı mesaj, belge göndermesini sağlar. Aynı adı taşıyan şirket, eski Yahoo! çalışanları olan Biran Acton ve Jan Koum tarafından ABD’de, Kaliforniya eyaletindeki Santa Clara kentinde kurulmuştur.

Kısa zamanda büyük bir popülariteye kavuşan WhatsApp Messenger üzerinden gerçekleşen iletişim trafiği Ağustos 2012’den Ocak 2013’e kadar %75 oranında artarak 2012 yılında toplamda %500’e ulaşmıştır. Dünyada kayıtlı kullanıcı sayısı en yüksek olan siber hizmetler arasındadır.

Facebook tarafından 4 milyar USD nakit para, 12 milyar USD hisse senedi ve 3 milyar USD sınırlandırılmış hisse senedi olmak üzere toplamda 19 milyar USD karşılığında satın alınmıştır.[2] Bu satın alma işleminin bazı kişisel hakları ve bilgi mahremiyetini savunan gruplar tarafından durdurulması istenmiştir.[3] Mark Zuckerberg yaptığı açıklama ile WhatsApp’ın 1 milyar kullanıcıya ulaştığını açıklamıştır.

Nokıa asha 201 cep telefonum whatsapp yüklemek istemekteyim , Ancak53 eror vermektedir işlem uygulamasını nasıl sağlayabileceğimiz hk acilen bilgi talep etmekteyim. bir de e_posta uygulaması için destek istemekteyim .

 

Cevap : whatsapp uygulaması için resmi sitede mevcut ama yüklenme hatası veriyor ise ilk olarak telefonunuzda yazılım hatası olabilir yani bir format atılırsa whatsapp uygulamasını yükleyebilirsiniz.

 

Önceki İçerikAvea 7 TL Neden Kaldırıldı
Sonraki İçerikTurkcellde İnternete Girmeden TL Gidiyor
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

35 YORUMLAR

  1. teLefonum asha 201 sosyal aqLar oLmasna raqmen hc bi sosyaL aq uyquLamasna qremyrm…
    ayrıca whatsappda acıLmıyo…
    özeL bi proqram mı qerekiyo?
    aLdqımda teLfncu bna türkyede internet ayarLarının oLmadqnı syLedi bi çzüm var mı ?

  2. benim cihazımda öyle sorun oldu 11820 teknoloji destek hattını gazetede görmüştüm aradım 5,6 dakkada emin diye biri sorunumu çözdü helal olsun takır takır kullanıyorum şimdi:D

  3. fabrika ayarlarını yükledim kendim telefonumu sıfırladım, whatsappın kendi sitesinden telefonuma indirdim fakat açıldığığında kayıt olurken numaramı yazdıktan sonra hata veriyor ne yapmalıyım

  4. merhaba arkadaslar ben nokıa asha 201 kullanıyorum ama whatsapp dan yararlanamıyorum format attırdım yıne olmadı kullanan var mı 201 whatsapp arkadaslar yardımcı olur musunuz??

  5. Ben nokia asha 201 kullanıyorum. bugun avealılarla 1000 dk 1 gb net ve 1000 sms heryone paketini yaptım ama int giriyorum bağlantı yok diyor ama 9333 aradıgımda 1 gb netiniz var diyor ve telefonada reset attım

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz