Yandex Şifre Değiştirme

0
8726

Yandex Şifre Değiştirme
Gelişmiş bir mail ağı olan Yandex, sunduğu diğer hizmetlerle kullanıcıların artan bir ivme ile tercih etmeye başladığı bir arama motoru haline gelmiştir. Özellikle haritasında sunduğu yenilikler sayesinde navigasyon kullanıcılarının büyük oranda tercih ettiği bir uygulama olurken arama motorunun hızlı çalışması, dünyanın dört bir yanında kurulan siteleri hızlı bir şekilde indexlemesi, gelişmiş arama seçenekleri ve yüksek mail ağı ile dünyada milyonların kullandığı bir internet sitesi haline gelmiştir.

Rusya’da kurulan Yandex, o kadar iddialı bir platform haline dönüşmüştür ki, Türkiye’de dahil olmak üzere siteyi tanıtan yüksek ücretli reklam filmleri pek çok ülke televizyonunda gösterime girmiştir. Yani sitenin yüksek teknolojisine harcanan paralar yetmiyor gibi reklam ile de milyar dolarlar harcanmıştır. Firmanın en önde tuttuğu şeylerden biri de güvenliktir. Ancak, yüksek teknolojide kurduğu güvenlik ağı ne kadar gelişmiş olursa olsun, kullanıcılar kendi güvenliklerine dikkat etmediği sürece istismarların önüne ne yazık ki geçilemiyor. Kullanıcı tarafından güvenliğin sağlanması ise kişisel cihazlarının virüs koruma programlarının yüklü olması ve güncel tutulması, telefon ile sisteme giriş yapılması ve şifrelerin yüksek güvenlik seviyesinde olup, düzenli periyotlarda değiştirilmesi gerekmektedir. Yandex şifrenizi aşağıdaki adımlar ile değiştirebilirsiniz.

Yandex Şifre Değiştirme – Yandex Şifre Nasıl Değiştirilir

  • Sağ üst köşede bulunan yazan Yandex kullanıcı adınıza tıklayın.
  • Açılır menüden Kişisel Bilgiler yazısına tıklayın.
  • Hemen sağ bölümde Şifreyi Değiştir bağlantısını göreceksiniz buna tıklayın.
  • Açılan yeni sayfada, Giriş Şifreniz kısmına şuan mevcut olan şifrenizi, diğer alttaki iki satıra yeni değiştirmek istediğiniz şifrenizi son satıra da görselde okuduğunuz güvenlik kodunu girip, kaydet düğmesine bastığınızda Yandex şifreniz değiştirilmiş olacaktır.

Güvenlikli bir Yandex şifresi en az 10 haneden oluşmalıdır. İçerisinde en az bir adet büyük harf, en az bir adet küçük harf, en az bir adet sayı ve en az bir adet noktalama işareti bulunmalıdır. Güvenliğiniz için şifrenizi herkes tarafından kolayca öğrenebilinecek ya da tahmin edilmesi muhtemel kişisel bilgilerinizden oluşturmayın. Maksimum güvenlik için ayda bir kere şifre değiştirmenizi tavsiye ediyoruz. Herhangi bir problemle karşılaştığınızda, Yandex müşteri temsilcilikleri ile doğrudan iletişime geçin.

Önceki İçerikGoogle Play Store İngilizce oldu nasıl düzeltirim
Sonraki İçerikAşurenin Faydaları Nelerdir?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz