Winrar’la Dosya Şifreleme Nasıl Yapılır?

0
1119

winrar-nedir
Tüm bilgisayarlarda bulunan ve en başarılı programlardan biri şüphesiz winrar programıdır.Bilgisayarınızda bulunan dosyaları arşivlemek ve başkalarına yollamak istiyorsanız ve sadece bu paylaştığınız kişilerin görmesini istiyorsanız bu yazımız size göre diyebiliriz.

Winrar programı ile büyük boyutta bulunan dosyalarınızı sıkıştırma özelliği ile daha küçük bir hale getirebilir ve paylaşımını kolayca yapabilirsiniz.Programın özelliğinde bulunan şifreleme ile yollamak istediğiniz dosyayı sadece şifreyi paylaştığınız kişiler görebilir.Aşağıdaki adımları izleyerek istediğiniz dosyaları arşivler ve şifreleyebilirsiniz.

winrar-sifre-koyma-nasil-yapilir
İlk olarak arşivlemek yani şifrelemek istediğiniz dosya üzerinde sağ tıklayınız ve karşınıza gelecek olan ekrandan Parola Ayarla seçeneğine geliniz. Daha sorna sizden bir parola belirmenizi isteyecektir.İsterseniz hatalı yazmamak içni buradan Parolayı Göster seçeneğini işaretleyebilirsiniz.

Önceki İçerikHtml Sayfalarına Css Kodları Nasıl Eklenir
Sonraki İçerikAndroid Telefona Uygulama Yükleme ve Güncelleme
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz