Windroy ile Android Uygulamaları Bilgisayarda Çalıştırmak

0
2250

Android uygulamaları bilgisayarda çalıştırmak adına piyasada birçok program bulunmaktadır.Bunlardan en çok kullananlarından biride Windory programı diyebiliriz.Ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bu program ile android uygulamaları ve oyunları bilgisayarınız üzerinde kullanabilirsiniz.

Özellikle internet ile çok fazla uğraşan kişiler için vazgeçilmez programlardan biri diyebilirim..Telefonda denememk istediğiniz programları ve uygulamaları bu program ile bilgisayarınızda deneyebilir ve kontrol edebilirsiniz.Programı bilgisayarınıza kurduğunuzda ise tablet benzeri bir görünüm ile karşılaşacaksınız.Program ilk açılışta ingilizce olarak açılacaktır ve Ayarlar bölümünden Türkçe yapabilirsiniz.

windroy-indir
Program ile bilgisayarınıza indiriğiniz uygulama ve oyunları çalıştırabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.İndirdiğiniz uygulama ve oyunların boyutları önemli değildir yani istediğiniz gibi herşeyi çalıştırabilirsiniz.Burada dikakt edilmesi gereken durum ise bilgisayar sisteminizin yüksek ve iyi bir bilgisayar olması gerekiyor.

windroy-android-uygulama-calistirmak

Önceki İçerikFacebook’tan WhatsApp’a Gönderme İşlemi
Sonraki İçerikAndroid Telefonunuz için İphone Teması
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz