Windows Phone Uygulama ve Oyun Yüklemek

0
1317

Windows Phone Uygulama ve Oyun Yüklemek
En çok kullanılan mobil işletim sistemleri olan Android ve İos sistemlerden sonra 3. sırada gelen işletim sistemin daha öncede bilgisayarlardan hatırladığımı Windows Phone işletim sistemidir.Diğer mobil işletim sistemleri daha önceden erken çıkışlar yaptığı için Windows Phone piyasada diğer işletim sistemlerine göre biraz yeni diyebiliriz.Bu gibi durumlar sadece işletim sistei için değil kullanıcılar içinde biraz sıkıntılı bir durumdur.En çok sıkıntı çekilen durum ise uygulama ve oyun indirme bölümüdür.
Windows Phone Market ile uygulama ve oyun indirebilmek için ilk olarak bir Microsoft Hesabı açmanız gerekmetedir ve bu hesabı telefonunuza tanımlamanız gerekiyor.Burada dikkat etmeniz gereken konu ise doğum tarihini 18 yaşından büyük olacak şekilde ayarlamanız gerekmektedir.

Windows_Phone_Microsoft_Hesabi
Uygulama İndirme İşlemi
Microsoft hesabınızı aldıktan sonra telefonunuzda sol doğru kaydırıp Mağaza bölümüne dokunun ve istediğiniz uygulamaları rahatça indiriniz.

windows-phone-uygulama
Uygulamalara göz atmak için hızlı şekilde sağa-sola kaydırın.Eğer dilediğiniz uygulamayı aramak istiyorsanız alt kısımda bulunan “arama” butonuna dokunun.
Bu şekilde Wİndows Phone Marketten ücretsiz uygulamalar ve oyunlardan indirebilirsiniz.Eğer ücretli bir uygulama indirmek istiyorsanız kart bilgilerinizi isteyecektir.

Önceki İçerikAndroid Telefona Uygulama Yükleme ve Güncelleme
Sonraki İçerikWord Dosyaları Pdf Dosyasına Nasıl Çevrilir
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz