Windows Phone 7li Nokia Sea Ray Özellikleri ve Fiyatı

0
956

Nokia’nın bu yıl bitmeden Windows Phone 7’li cihazları piyasaya süreceğini bekliyoruz. Nokia da hızlı ilerliyor sanki.

Neredeyse artık bir yıldır Nokia – Microsoft ortaklığının meyvelerini görmeyi bekliyoruz. Geçtiğimiz ay, Nokia CEO’su Stephen Elop’un, bu ilk meyveyi ellerinde tuttuğunu görmüş ve çakal bir blogger tarafından çekilen videosunu da TeknoKulis üzerinde izlemiştik. O Nokia Sea Ray bir kez daha ortaya çıktı ve bu sefer görüntüleri çok daha net bir biçimde.

Bir buçuk dakikalık videoda cihazın koruma kabından çıkarılışını, Windows Phone 7’nin başlamasını rahatlıkla görebiliyoruz. Videonun Hong Kong veya Çin’deki bir fabrikadan sızdırıldığı da apaçık ortada. Zaten videodaki imzalardan da uzak doğu alfabesiyle yazılmış harfleri görebilirsiniz.
Videodaki Telefon Stephen Elop’un tanıttığı telefon ile birebir aynı. Zaten Nokia N8 ile başlayan çizginin dışına çıkmayı, radikal bir tasarımla Nokia’nın Windows Phone 7’li telefonlarını sunacağını düşünmüyorduk. Daha önce internete sızan fantastik tasarımlarla, Nokia Sea Ray’in pek alakası yok

Önceki İçerikKara Kuvvetleri Komutanlığı Sözleşmeli Personel Alımı
Sonraki İçerikFacebook Duvarımı Nasıl Gizleyebilirim?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz