Windows Media Player 12 Türkçe

17
1466

Medya sevenler tarafından medya sevenler için tasarlandı. Windows Media Player 12 her zamankinden de fazla müzik ve video yürütüyor.

Windows Media Player 12 3GP, AAC, AVCHD, MPEG-4, WMV ve WMA dahil olmak üzere popüler olan pek çok ses ve video biçimleri için yerleşik destek içerir. Ayrıca çoğu AVI, DivX, MOV ve Xvid dosyasını destekler.

Yeni Burada Yürüt özelliği, evdeki Windows 7 çalıştıran diğer kişisel bilgisayarlara veya uyumlu aygıtlara müzik ve video akışı sağlar. Uzak Medya Akışı sayesinde yoldayken de evdeki müzik veya videolarınızın keyfini sürebilirsiniz.

Yeni kayıttan yürütme modları
Yeni Şimdi Yürütülüyor modu bir minimalizm çalışmasıdır: Yalnızca ihtiyaç duyduğunuz denetimleri gösterir, böylece sizinle müziğiniz veya videonuz arasına hiçbir şey giremez. Kayıttan yürütme denetimlerinin bulunduğu yeni görev çubuğu küçük resmi, önizlemeyi kolaylaştırır ve eğlenceli hale getirir.

Daha kolay, daha eğlenceli
Daha akıllı DVD yürütme, 15 saniyelik şarkı önizlemeleri ve sevdiğiniz medyalara hızlı erişim için Sıçrama Listeleri’nin tadını çıkarın. Üstelik bu yalnızca başlangıç.

Windows Media Player 12 sadece Windows 7’nin şu sürümleri için geçerlidir:
Starter
Home Basic
Home Premium
Professional
Ultimate

Önceki İçerikSGK – Ölüm Aylığından Faydalanma Şartları
Sonraki İçerikTürk Telekom Müşteri Hizmetleri
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

17 YORUMLAR

  1. Kardeş tam linkini versen ordan giriyoruz indirme linki yok giriyoz abuk subuk bişeler çıkıyor indiremyoruz tam indir bölümünün linki ni ver yaa rezil olduk 🙁

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz