Windows 10’a Android APK Nasıl Yüklenir?

0
9162

Kullanıcılarına dağıtıldığı günden beri herkesin beğenisi kazanan Microsoft’un yeni işletim sistemi Windows 10 için bir Türk yazılımcı (Ceyhun Keklik) tarafından Android uygulamalarını çalıştırmak için APK dönüştürme programı geliştirildi.Microsoft firması için geri dönüş olarak tanımlanan Windows 10 işletim sisteminin yayınlanmasının ardından,kısa zaman sonra ise mobil için de Windows 10 adı ile yayınlanmaya başlanacak.Çıktığı günden beri Windows 10 mobil için konuşulan Android uygulamları Windows 10 Mobile’a yüklenecek sözleri ise bugün tam anlamı ile gerçeğe dönüştü.

Ceyhun Keklik adındaki bir Türk geliştirici tarafından yazılan yazılım sayesinde Android Apk dosyaları Windows 10 Mobile yüklü telefonlarda çalıştırılabilecek ve kullanılabilecek.Peki Android APK dosyaları Windows 10 Mobile nasıl yüklenir görelim…

00-android-apk-windows-10-mobile

Android APK uygulamaları Windows 10 Mobile’a nasıl yüklenir?
Windows 10 Mobile cihazınıza Android APK yüklemek için, ilk olarak aşağıda paylaştığımız bağlantıdan, Ceyhun Keklik tarafından geliştirilen “APK Installer for Windows 10 Mobile” yazılımını indirmeniz gerekiyor.


APK Installer for Windows 10 Mobile (Installation) paylaşan: Ceyhun_Keklik

Yazılımı indirdikten sonra, rakamlara göre sırası ile bilgisayarınıza yükleyin ve bir Android uygulamasını APK formatında edinin. Sonrasında aşağıdaki videoya bakarak yüklemeyi gerçekleştirebilirsiniz. Paylaştığımız video, indirdiğiniz dosya içerisinde de yer alıyor.istediğiniz kadar uygulamalayı Windows 10 Mobile ile çalıştırabilirsiniz. Ancak geliştirici Ceyhun Keklik ve Enkisa.com, yaşanan yükleme hatalarından sorumlu olmayacaktır.

Önceki İçerikİzmir Büyükşehir Belediyesi Wizmir Projesi
Sonraki İçerikYeni iPhone 6S’ler Görüntülendi
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz