Whatsapp Web Üzerinden Müzik Dosyası Nasıl Gönderilir?

0
1333

Bildiğiniz gibi son zamanlarda en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması Whatsapp olduğunu herkes biliyor diyebiliriz.En büyük özelliklerinden biriside internet üzerinden herşeyin yollanması yada gönderilmesi.Bu yazımızda ise Whatsapp Web Üzerinden Müzik Dosyası yada ses dosyası nasıl yollanır onu göreceğiz.Daha önceden kullanmakta olduğunuz Whatsapp uygulamasında önce kullanılan tüm uygulamalar bazı konularda eksik ve yetersiz olduğu için kullanılmıyor…

Whatsapp üzerinden istediğiniz gibi fotoğraf,video gönderebilirsiniz.Bunlara birde ses dosyası yada müzik dosyalarıda eklendi.Yani Whatsapp üzerinden ses dosyalarıda gönderebilirsiniz. Whatsapp uygulamasının son özelliği ise bilgisayar üzerinden Whatsapp uygulamasını kullanabilirsiniz ve istediğiniz dosyaları gönderebilirsiniz.

Whatsapp Web sürümüne ulaşmak için ilk olarak buraya giriş yapmanız gerekmektedir.Daha sonra ise telefonunuzdan QR kodunu okutarak Whatsapp Web uygulamasına giriş yapmalısınız ve Sağ tarafta yer alan üç noktalı butona dokunmanız gerekli…

whatsapp-web-dosya-gondermek

Göndermek istediğiniz ses dosyasına ait klasörün en üst kısmında bulunan menüden “Görünüm” kısmına tıklayın.Görünümüm menüsüne tıkladıktan sonra karşınıza çıkan yeni bölümden “Seçenekler “kısmına tıklayın.

whatsapp-dosya-gondermek

Whatsapp Web’e müzik dosyası yükleyebilmek için yeniden adlandırmamız gerekli. F2 butonu ile veya sağ tıklayarak yeniden adlandırma işlemini yapabilirsiniz. Yeniden isimlendirirken yazdığınız ismin sonuna .mp4 yazmanız gerekli. Böylelikle müzik dosyasının formatını değiştirmiş olacağız.

Önceki İçerikNokia Tuşlu Telefon Modelleri
Sonraki İçerikWindows 10 Yapı 1607 Güncelleme Aracı
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz