Whatsapp Nasıl Kurulur

3
1946

Son zamanlarda en çok kullanılan,indirilen programlar arasına ücretsiz mesajlaşma özelliği sayesinde ilk sıraya yerleştiğini herkes öğrenmiş durumdadır.Android,İos,windows phone telefonlar için 1 yıllık ücretsiz olarak kullanılabilen whatsapp 1 yıl sonrada 2 dolar gibi bir ücretler yıllık kullanıma açılabiliyor.

Whatsapp ile neler yapılabilir
Whatsapp ile resim,mesaj,ses dosyaları yani kendi sesinizi yani müzik dosyaları değil kendi içinde bulunan ses özellği ile kendi yüklediğiniz sesleri yollabilirsiniz.Tabi bu anlatığımız tüm işlemler için internet bağlantısı olması gerekmektedir.

Whatsapp Kurulum
İlk olarak hangi cihazı kullanıyorsak yani android,ios,windows phone 8 o işletim sisteminin marketine girerek uygulamayı indiriniz.

Yükleme işlemi bittikten sonra kurulumuda otomatik olarak yapmaktadır.

Uygulamaya girdikten sonra ise sizden cep telefonu numarası istemektedir.Kullandığınız bir cep telefonu numarasını giriniz.Kısa bir süre sonra size bir kod yollayacaktır.Bu kodu Whatsapp uygulamasına girdikten sonr program aktif hale gelecektir.

Önceki İçerik10 Kasım Atatürk’ü anma günü ve Atatürk haftası Şiirleri
Sonraki İçerikTTnet Gezinti.com Nedir / Nasıl İptal Edilir?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

3 YORUMLAR

  1. ben kurulumunu yaparken telefon numaramı yazıyorum fakat ‘ bağlanılamıyor lütfen intrnete bağlı olduğunuzdan emin olp tekrar deneyı bağlantı sorunu devam ederse telefonunu yaneden başlatın…’ uyarı verı yapıyorum bunları ma yıne aynısı oluyo.?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz