WhatsApp Bilgisayarda Nasıl Kullanılır

0
2188

WhatsApp bildiğiniz gibi sadece akıllı telefonlarda kullanılabilen internet üzerinden mesajlaşma uygulaması olarak biliniyordu.Daha sonra ise http://web.whatsapp.com üzerinden internet tarayıcını kullanarak WhatsApp’a girebilir ve kullanabilirsiniz.Şimdi ise tüm masaüstü işletim sistemlerine uygun olarak WhatsApp kullanılabilir durumdadır.Yani WhatsApp uygulamasını indireceğiniz program sayesinde bilgisayarınız üzerinden istediğiniz gibi kullanabilir yani mesajlaşabilirsiniz.Peki WhatsApp uygulamasını bilgisayar üzerinden nasıl kullanabilirsiniz onu görelim..Resimli anlatımımıza başlamadan önce WhatsApp Masaüstü’nü bilgisayarınızda çalıştırabilmek için Windows 8 ve üst versiyonlarına, Mac bilgisayarınızda çalıştırabilmek için Mac OS X 10.9 ve üst versiyonlarına sahip olmanız, mobil cihazlarınızda da WhatsApp Messenger uygulamalarını kullanıyor olmanız gerektiğini hatırlatmakta fayda var.

Whatsapp’ın çalıştığı mobil işletim sistemleri
Android, Windows Phone, BlackBerry ve Nokia’nın S60 tabanlı mobil işletim sistemlerinde çalışmaktadır.

whatsapp-masaustu

size uygun olan işletim sistemine göre bilgisayarınıza gereken programı indirmelisiniz.Daha sonra ise Whatsapp programını bilgisayarınızda açınız.

whatsapp_bilgisayarda_calistirmak

WhatsApp Masaüstü’nü kullanabilmek için programı indirdikten sonra kurulumunu gerçekleştirin. Kurulum tamamlanınca telefonunuzda WhatsApp uygulamasını açın ve sağ üst köşedeki menü tuşuna tıklayın:Eğer telefonunuz barkodu taramakta zorlanırsa telefonunuzu barkoda biraz daha yaklaştırarak taramayı tekrar deneyin. Barkod okunduğunda bilgisayarınızda WhatsApp kullanmaya başlayabilirsiniz.

Önceki İçerikSamsung Galaxy J7’de Radyo Var mı?
Sonraki İçerikMaalesef com.android.phone durduruldu hatası
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz