Whatsapp Arkaplan Nasıl Değiştirilir

0
6665

Sosyal medyanın ve cep telefonlarının vazgeçşlmezi olarak Whatsap Mesenger olarak söyleyebiliriz.Whatsap internet üzerinde size 1 yıllık bir üyelik sunan,bir yıl sonunda ise ücretli olan kısa mesaj,resim vb öğeleri göndermenizi sağlayan kullanışlı bir uygulamadır.

Bu programda ile konuşma pencreniz için bir resim ekleyebilir ve tüm konuşmalar için bu arkaplanı kullanabilirsiniz.Yani internetten indirdiğiniz yada kendi çektiğiniz bir resmi arkaplan olarak atayabilirsiniz.

Bu işlem için ilk olarak konuşma pencerenizi açınız yani herhangibir arkadaşınzı ile konuşma pencresini açınız.Daha sonra ise sol dokunmatk bölümüne duvar kağıdı bölümüne geliniz.Size resimleri nerede seçmek istediğiniz soracaktır.Resimleriniz nerede kayıtlı ise siz orayı seçiniz.Aşağıdaki resimnde galeri olarakda gösteriyor.
whatsapp-arkaplan-resimleri

Daha sonra herzamanmı yoksa sadece bu seferlik mi şeklinde bir soru daha soracaktır.Burdan sadece bu seferlik derseniz sürekli seçme hakkınız olacaktır.Bu işlem sonunda resminizi seçtikten sonra arkaplan ayarlanmış olacaktır.

Önceki İçerikWhatsapp Arkaplan Resimleri
Sonraki İçerikBlackberry Bis Paketi Nasıl Yapılır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz