Vodafone Modem K3773 ile Turkcell Hat Çalıştırmak

0
5102

Son zamanlarda özellikle mobil internet hizmetinin artmasından sonra en çok kullanılan cihazlardan biriside Gsm operatörlerine ait modemler oldu.Bildiğiniz gibi her firmaya ait bir dongle bulunmaktadır. Dongle gsm operatörlerinin kullanmakta olduğu mobil modemlere verilen isimdir.Yani diğer bir adı ise halk arasında 3G Modem olarak duyabilirsiniz.Bu modeler sayesinde istediğiniz yerde internete bağlanabilir ve kullanabilirsiniz.Her operatöre ait bir dongle olduğu için sadece ait olduğu gsm operatörüne ait sim kartı kullanabilirsiniz ama farklı bir işlem yaparak bu modemleri başka bir gsm operatörüne ait hat ile kullanmaya devam edebilirsiniz.Vodafone Vodeminizi Vodafone Modem K3773 model cihazı Vodafone dışında farklı bir hat ile kullanmak istiyorsanız yazımızı okuyabilir ve sizde yapabilirsiniz.Normalde diğer cihazlarda kilit bulunmaktadır ama Vodafone Modem K3773 cihazında böyle bir durum yoktur.

1-İlk olarak Mobile Partner programını internetten aratarak bulunuz ve bilgisayarınıza kurunuz.

2-Daha sonra ise bu Turkcell yada Avea hattınızı Modeminize takınız ve bilgisayarınıza bağlayınız.Karşınıza Vodem Quick Start bölümü gelecektir.Ayarlar bölümünden Bağlantı sekmesine gidiniz.

Açılan sayfada Turkcell hat için bağlantı bağlantı ayarlarınız yapmanız gerekmektedir.
APN : wap
Numara : *99#
Kullanıcı Adı : gprs
Şifre : gprs
Bağlantı Modu : Otomatik

Açılan bölümde yukarıdaki gibi ayarlarınızı yapınız ve Kaydet butonuna basınız.Artık Modeminiz hazır ve Turkcell yada farklı bir hattınızı kullanabilirsiniz.

Önceki İçerikAndroid Telefonlarda Silinmeyen Fotoğraflar Nasıl Silinir
Sonraki İçerikTurkcell T60 Desen Şifresi Nasıl Kırılır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz