Turkcell Vınn Numaramı Nasıl Bulabilirim

5
7590

Mobil internet kullanım sağlayan Turkcell son zamanlarda en çok kullanıcıları ile buluşturduğu hizmetlerden birisi Turkcell Vınn diyebiliriz. Turkcell hattınızın çektiği heryerde kullanabileceğiniz hat ile istediğiniz gibi belirli kota ve ücrette internet bağlanabilir ve kullanabilirsiniz. Turkcell üzerinde Vınn hakkında daha geniş bilgiye sahip olabilirsiniz. Asıl konumuz ise Turkcell hattımızın numarasını öğrenebilirken bildiğiniz gibi Turkcell Vınn hattımız cihaz içerinde bulunduğu için numarayı hatırlayamadığımız durumlarda olabiliyor. Numaramızı ya bir yere kayıt etmemiz gerekmektedir yada hattı anlatacağımız gibi işlemlerde bulunarak numarasını öğrenebiliriz.

Turkcell Vınn Numaramı Nasıl Öğrenebilirim
Turkcell.com.tr üst menüde yer alan “Hesabım” sayfasına Turkcell şifrenizle giriş yaparak ulaşablir, sol kısımda yer alan “Ayarlar” ve “Ana İletişim Hattı” bölümünden tüm hatlarınızla ilgili bilgi alabilir ve ayarlarını kontrol edebilirsiniz. ​Data hattınızın numarasını öğrenmek için tıklayınız.​

Ayrıca, mevcut hattınızdan DATAHAT yazıp 2222’ye gönder​erek veya Turkcell Müşteri Hizmetleri’ni arayarak da öğrenebilirsiniz.
Diğer bir öğrenme yöntemi ise Turkcell Vınn hattımızı bir telefon içine takarak *101# tuşlarına basarak arama yapabilirsiniz. Kısa süreli bir sorgulama işleminden sonra Turkcell Vınn hattınıza ait numara karşınıza gelecektir..

Önceki İçerikAsus Laptop Driver Güncelleme Nasıl Yapılır
Sonraki İçerikTurkcell – Vodafone – Türk Telekom Kalan Paket Sorgulama
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

5 YORUMLAR

  1. vınn iade ettim bi ay oldu faturanız var diye aradılar ödemek için vınn numarası lazım ama bende yok nasıl öğrenicem bunu yardım eder misiniz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz