Viber Bilgisayara Nasıl Yüklenir?

0
1854

viber-bilgisayara-yuklemek
Geçtiğimiz günlerde en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması olan whatsapp’ın bilgisayar web tarayıcı versiyonu çıkmıştı ve herkes için kolay bir yöntem oldu diyebiliriz.Whatsapp kullananlar artık çalışmalarını yaparken aynı zamanda bilgisayarı üzerinden mesajlaşabilecek.Şimdi ise diğer bir çok kullanılan uygulama olan Viber için böyle bir işlem yapılabiliyor.Çalışma olarak whatsapp gibi olmasada bilgisayar üzerinden kullanabiliyorsunuz.

Whatsapp’ın rakibi olan Viber tüm platformlarda kolayca kullanılabiliyor.(PC, Mac ve Linux) Yükleme işleminde ise normal bir program kurar gibi işleme devam ediyorsunuz.

http://www.viber.com/en/products/windows
İlk olarak yukarıdaki verdiğimiz adres üzerinden programımı indirmelisiniz.Daha sonra ise indiridğiniz setup dosyasını yüklemelisiniz.

viber-yukle-indir
Yükleme işlemi tamamlandıktan sonra akıllı telefon kullanıp kullanmadığınız soracaktır.Evet seçeneğini işaretledikten sonra ise telefonunuza bir kod yollayacaktır.Bu kodu ekranda girilmesi gereken yere girdikten sonra devam ediniz.Eğer kod gelmez ise tekrar kod isteme işlemi yapınız.

bilgisayara-viber-nasil-yuklenir
Kod işleminden sonra viber uygulamasını istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Önceki İçerikBrezilya’da WhatsApp Yasaklandı
Sonraki İçerikKanal D Yemekteyiz Başvuru
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz