Vestel Venus V2 5.5 Yazılım Güncelleme

1
3590

Vestel Venus V2 5.5 Yazılım Güncelleme

Vestel firması her zamanki gibi yeni modellerle kullanıcılarının karşısına gelmeye devam ediyor.Son olarak ise Vestel Venus V2 5.5 modelini kullanıcıları ile buluşturdu ve uygun fiyatta satışa sundu.Özellikle kullanıcılarının en çok merak ettiği durumlardan biriside cihazın hangi güncellemeyi alacağı yada almayacağı oldu diyebiliriz.Vestel Venus V2 5.5 Yazılım Güncelleme Android 4.4 Kitkat ile kullanıcıları ile karşımıza yeni bir güncelleme ile gelecek mi?
Vestel Venus V2 5.5 Teknik Özellikleri
-5.5 inç, 720×1280 HD IPS ekran
-Dört Çekirdekli, 1.2 GHz Qualcomm İşlemci
-13 MP Arka – 2 MP Ön Kamera
-1 GB RAM, 16 GB Dahili Hafıza
-4.5G Şebeke uyumu, NFC desteği

Vestel Venus V2 5.5 modelinde yeni bir yazılım çıkarsa ve bunu güncellemek isterseniz bu işlemi nasıl yapabilirsiniz ayda güncelleme nasıl yapılır onu görelim..

İlk olarak ayarlar bölümüne giriş yapınız ve daha sonra hakkında bölümünden yazılım güncelleme bölümüne giriş yapınız.Burada yeni sürümü ara dedikten sonra indirilebilir bir yazılım varsa size söyleyecektir ve indirmeye başlayacaktır.Son olarak ise Yeniden Başlat ve Yükle dedikten sonra işlem başlayacaktır..

Önceki İçerikAndroid Uygulama ve Oyun Güncelleme
Sonraki İçerikVestel Venus V3 5570 Yazılım Güncelleme
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz