VayMobil Nasıl İptal Edilir

0
2778

VayMobil Nasıl İptal Edilir
VayMobil Nasıl İptal Edilir Son zamanlarda şikayet sitelerinde olan haberlerden biriside VayMobil durumudur.VayMobil belirli hizmetler karşılığında hizmet veren bir firma ama biraz yüksek ücretli olduğu için ve fatura sorunları yaşan müşteriler için can sıkıcı bir durum diyebiliriz.Eğer sizde VayMobil üyesiyseniz ve kullanmak istemiyorsanız aşağıda ve VayMobil sitesi üzerinde verilen iptal işlemlerini kullanarak üyelikten ayrılabilirsiniz…

Her hizmetin farklı bir iptal işlemi bulunmaktadır ve 5 adet hizmet bulunmaktadır.Sizde VayMobil hizmetlerinden birini kullanıyorsanız iptal etmek için mesajlarını atmak gerekmektedir.

iMuhabbeti Nasıl İptal Ederim?
”iptal imuhabbet” yazıp 5698’e sms göndererek iptal edebilirsiniz.

iMuneccimi Nasıl İptal Ederim?
Turkcell kullanıcıları için: İptal Kader yazıp 5698’e sms göndererek iptal edebilirsiniz. Türk Telekom kullanıcıları için: İptal Astro yazıp 5698’e sms göndererek iptal edebilirsiniz. Vodafone kullanıcılar için: İptal iMuneccim yazıp 5698’e sms göndererek iptal edebilirsiniz.

VideoSporu Nasıl İptal Ederim?
İptal video yazıp 4349’a göndererek iptal edebilirsiniz.

Sosyalmobi’yi Nasıl İptal Ederim?
Turkcell aboneleri için: “İptal sosyal” yazıp 1302’ye göndererek iptal edebilirsiniz. Türk Telekom ve Vodafone aboneleri için: “İptal sosyal” yazıp 1202’ye göndererek iptal edebilirsiniz.

Diyetmobi’yi Nasıl İptal Ederim?
Türk Telekom,Turkcell ve Vodafone aboneleri “iptal diyet” yazıp 4349’a sms göndererek iptal edebilirsiniz.

Önceki İçerikVestel Venus Telefonlarda Format Atma – Sıfırlama
Sonraki İçerikTakip Mobi Nasıl İptal Edilir
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz