uTorrent Reklamları Nasıl Kaldırılır?

0
2047

uTorrent internet üzerinden dosya indirmek için kullanılan en etkili programlardan birisidir diyebiliriz.Fakat son zamanlarda uTorrent üzerinde görülen reklamlar kullanıcılarının canını sıkıyor ve farklı arayışlara itiyor.Piyasada bir çok program mevcut ama hiç biri uTorrent kadar desteğe sahip değil.Tabi bu reklamları kaldırmak ve kurtulmak adına program üzerinde birkaç ayar yapılarak istediğimizi yapabiliriz.Konumuzda anlatacağımız gibi ayarları doğru bir şekilde yaparsanız uTorrent üzerindeki reklamlardan kurtulabilirsiniz.

İlk olarak uTorrent programını güvenilir bir yerden yada resmi sitesi üzerinden indirerek bilgisayarımıza kuruyoruz.Tabi kurulu olanlar için bu işlem geçerli değil..uTorrent’in ana ekranında yer alan “Seçenekler” butonuna tıkladıktan sonra “Tercihler” sekmesini göreceksiniz. Bu menüye giriş yaparak devam ediyoruz.

utorrent-reklam-ayarlari

Tercihler bölümüne giriş yaptıktan sonra karşınıza gelen Ayarlar bölümünden Gelişmiş seçeneğine giriş yaparak gerekli ayarları yapmaya başlıyoruz..
Burada yapacağımız ayarları doğru bir şekilde yapmalısınız,aksi halde program çalışma duruma gelebilir ve tekrar programı kurmak zorunda kalabilirsiniz.

utorrent-ayarlar

1-Sağ üst köşede bulunan Filtre bölümüne “left_rail_offer” yazıyoruz ve karşımıza çıkan bölüme “Yanlış” olarak işaretliyoruz eğer “Yanlış” ise aynı şekilde bırakıyoruz.

2-Tekrar Filtre bölümüne “sponsored_torrent_offer” yazıyoruz ve “Yanlış” olarak işaretliyoruz.

3-Filtre bölümüne bu defa “show_plus” yazıyoruz ve “yanlış” seçeneğini seçiyoruz.

4-Daha sonra ise “enable_pulse” seçeneğini “Yanlış” seçeneği ile değiştiriyoruz.

5-Filtre kısmına “show_notorrents” yazıyoruz ve “yanlış” değeriyle değiştiriyoruz.

6-Son adım olarak ise “offer_autoexec” yazıyoruz ve “yanlış” seçeneğini işaretlyoruz eğer “yanlış” olarak geldiyse o şekilde bırakıyoruz.

Tüm işlemler bittikten sonra ise utorrent programından çıkış işlem yapıyoruz ve program üzerindeki tüm rahatsız edici reklamlar kaldırılmış olacaktır.

Önceki İçerikInstagram’a 1080p Desteği Geliyor
Sonraki İçerikFacebook Fotoğraflarımı Nasıl İndirebilirim?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz