Utorrent Ayarları Nasıl Yapılır

0
2330

 

Diğer torrent istemcilere göre daha fazla özellik içeren ve açık kaynak kodu olarak kullanılabilen indirme yazılımıdır.Bilgisayarda fazla yer kaplamadığı içinde tercih edilen en iyi programlardan biridir.Çoklu kaynaklardan any anda indirme özelliği ile torrent dosyaları için band limiti belirlenmektedir.Kesilmiş ve kopmuş bağlantı durumlardan kendisi otomatik olarak devam ettirmektedir.Dünyada en çok kullanılan bu program 45’den fazla dil seçeneği sunmaktadır.

En son bölümde söylediimiz gibi dünyada en çok kullanılan torrent programlarından biri olan utorrent 45den fazla dil seçeneği bulunmaktadır.Bu bölüme ise seçenekler>>tercihler bölümüne gelerek karşınıza gelen ilk pencereden yapabilirsiniz.Kullanmak istediğiniz dili seçerek alt bölünden tamam seçeneği ile uygulayabilirsiniz.

torrent_dil_ayarlari

Diğer bir ayarı ise indirme ayarlarıdır.Bağlantınızı istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.Malum indirmek istediğiniz herneyse onu ekledikten sonra download hızınıza göre tamamını kullanmaktadır.Tabi size göstereceğimiz ayarları yaparsanız istediğiniz hızda indirme işlemi yapabilirsiniz.Bu ayarlara ise Seçenekler>>Tercihler>>Bant Genişliği ile yapabilirsiniz.

Tabi buradan sadece bu ayarlar bulunmamaktadır.Download ve Upload yapmak istediğiniz torrent sayısınıda buradan ayarlayabilirsiniz.Bu ayarlar ile indirme sırasındaki Max Torrent sayısı ile kullanma imkanınızı değiştirebilirsiniz.

torrent_baglanti_ayarlari

Torrent programını kurduğunuz varsayalım ve windows işletim sisteminizi her açtığınızda otomatik olarak başladığınız göreceksiniz.Haliyle bir zaman sonra açılışta torrent programının açılmasını istemeyebilirsiniz.Bu gibi bir durumda aşağıdaki ayarları yaparak bu işlemi iptal edebilirsiniz.Tercihler>>Seçenekler>>Windows Başlayınca Utorrent Başlasın seçeneğini iptal ederek yapabilirsiniz.

windows_torrent_basliyor

Önceki İçerikWindows Açılışta UTorrent Başlıyor
Sonraki İçerikSamsung Galaxy Young İnternete Bağlanamıyorum
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz