Twitter’da Kullanıcı Engelleme Nasıl Yapılır

0
1203

 

Twitter-logo
Sosyal medya’nın en büyük sorunlarından biride genelde insanların birbirlerini rahatsız etmesi ve saçma mesajlar atması diyebiliriz.Bazen bu rahatsız etmeler büyük sorunlarada yol açabiliyor.Bu gibi durumlar için ise sizi rahatsız edenleri engelleyebilir ve kurtulabilirsiniz.

Engellemeden sonra size engellediğiniz kişi sizin hesabınızı takip edemez,hesabınızı listenizi ekleyemez,profil resminizi göremez ve mesaj gönderemez.Yani engellenen hesap size hiçbir şekilde rahatsız edemez.Peki bu engelleme işlemi nasıl yapılır ve kullanıcı nasıl engellenir onu görelim.

Kullanıcıyı engellemek için engellemek istediğiniz kullanıcının yanındaki küçük çark işaretine tıklayınız.Daha sonra ise karşınıza yeni bir pencere açılacaktır.

kullanıcı-engelleme-nasil-yapilir

Karşınıza çıkan pencereden ise yapmanız gereken sadece Engelle demek olacaktır.Engelleme işleminden sonra yukarıda saydığımız işlemlerin hiç birini size yapamayacaktır.Hesabınızı takip edemez,hesabınızı listenizi ekleyemez,profil resminizi göremez ve mesaj gönderemez.

Önceki İçerikTwitter’da DM Nasıl Kapatılır?
Sonraki İçerikTurkcell Fatura Sorgulama Nasıl Yapılır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz